Bemutatkozott az Overwatch 2 új csatatere, Esperanča

Bemutatkozott az Overwatch 2 új csatatere, Esperanča

A portugál helyszín a Push játékmódban lesz elérhető. 

Az elmúlt néhány hétben igencsak felpörögtek az események az Overwatch 2 körül, miután a Blizzard hivatalosan is bemutatta a következő karakternek számító Kirikót. Szerencsére nem csak egy előzetest kaptunk a karakterhez és nemrég bemutatták az alkotófolyamatot és a képességeit is, ami alapján egy igencsak magas skillt igénylő hősről van szó. 

A Blizzard is érzi egyébként, hogy közel a premier, ezért tegnap felfedték a játék új csataterét, a Portugáliában található Esperančát. A pálya a Push játékmódhoz készült, ami tulajdonképpen a kötélhúzás Overwatchos megfelelője. A csapatok célja ugye alapvetően az, hogy elfoglalják a középen elhelyezett robotot és végigtolják az ellenfél térfelén a célig. Habár első körben unalmasnak tűnik, az 5v5 miatt iszonyat pörgős lett ez a fajta csetepaté. Na de visszatérve  Esperančára, a fejlesztők közzétettek egy kis előzetest is, így szemügyre vehetjük, mivel is készültek nekünk. 

Az Overwatch 2 előreláthatólag október 4-én érkezik, az eredeti játék meg október 2-án végleg bezárja kapuit. A két esemény között lesz egy 27 órás átállás, így a játékosok átértékelhetik életüket és eldönthetik, folytatni akarják-e a kalandot. A játékról bővebben ezekben a cikkekben olvashattok. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!