LoL: Megújul a Worlds-tippelde, még több nyeremény ütheti a markotokat

LoL: Megújul a Worlds-tippelde, még több nyeremény ütheti a markotokat

Mit gondolsz, tied lesz a főnyeremény?

Ahogyan azt már a korábbi években megszokhattátok a lolesports.com-on idén is megtippelhetitek a Worlds mérkőzéseinek kimeneteleit. Az eltalált jóslatokért pedig pontokat kapunk, elég pont gyűjtése nyereményt jelent. Azonban idén kibővülnek kristálygömb tippelések. Mit is jelent ez, és mi változott?

20 kategória került be, ezek a hősökre, idézőkre, csapatokra és az eseményre vonatkoznak. Például melyik hőst tiltják a legtöbbször, vagy mennyi pentakill lesz. Fontos kiemelni, hogy a 2022-es vb-tippjáték az összes régióban elérhető, a következők kivételével: Kuba, Irán, Észak-Korea, Krím-félsziget, Donyecki Népköztársaság („DNR”), Luhanszki Népköztársaság („LNR”), Szudán, Venezuela, Szíria, Kína, Québec, Tajvan, Fülöp-szigetek, Hongkong, Makaó, Vietnám, Szingapúr, Thaiföld, Malajzia, Indonézia, Mianmar, illetve bármely más régió, ahol az ajánlat érvénytelen. A részvételhez és a jutalmak megszerzéséhez Riot-fiók és egy idézőnév szükséges. A Kristálygömb tippeket szeptember 29-ig van lehetőségünk leadni.

A hagyományos tippek három szakaszra lesznek osztva. A selejtezőre, a csoportkörre és a kieséses szakaszra. Mindegyikre annak kezdete előtt kell leadni a tippeket. Akkor se aggódj, ha elfelejtettél tippelni vagy egyszerűen nem volt rá időd. Segít az érme nevű funkció. Az Érme véletlenszerű tippeket választ azoknak, akik lemaradtak egy tippelési szakaszról, viszont ők ilyenkor csak a véletlenszám-generálás isteneiben bízhatnak. Az Érmével ilyen módon szerzett pontokra apró levonás vonatkozik. Fontos: ha az Érmére bíztad a választást, annak döntését később nem módosíthatod!

Jutalmak

Jöjjön az a rész, ami a legtöbb rajongót érdekli. Mit kapunk mindezért?

Hibátlan tippelésnek az minősül, ha az összes meccsre és csoportra vonatkozóan 100%-ban helyes tippet adtál le, és megszerezted a maximális pontszámot a hagyományos Tippjátékban. A hibátlanul tippelőket egy ládával jutalmazza a Riot, amelyben megtalálható mind a 6 különleges kinézet: Pulzustűz Ezreal, Lélekőr Udyr, DJ Sona, Elementalista Lux, Pisztolyistennő Miss Fortune és K/DA ALL OUT Seraphine. Tavaly nem volt hibátlan tippelés, ezért 2022-ben garantált jutalmat kap a legjobb 5000 játékos. Ez a hagyományos Tippjáték és a Kristálygömb esetében egyaránt érvényes. A Tippjátékban vagy a Kristálygömbben a legjobb 5000 között végző játékosok a 2022-es vb Azir hőskinézettel gazdagodnak (és megkapják magát Azirt is, ha még nem szerezték meg).

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szoktál tippelni a Worlds mérkőzéseire?

  • 63 %
  • 13 %
  • 25 %