Kitalálta a közösség hogyan lehetne büntetni a meccsekről kilépő VALORANT játékosokat

Kitalálta a közösség hogyan lehetne büntetni a meccsekről kilépő VALORANT játékosokat

Ha csak egyet kérhetnénk a Riottól...

Amióta világ a világ, három fajta játékos tartja rettegésben a kompetitív FPS-ek tisztességes népét. A végtelen toxic csapattársak, akikkel egyszerűen nem megyünk semmire, a meccs közben lelévők, akik az első adandó hibára otthagyják a meccset és persze a csalók, akik önmagukat is becsapják.

Nincs ez másképp a VALORANT szerverein sem, de sajnos a Riot Games sokszor nem foglalkozik ezekkel a problémákkal. A csalókkal talán nem is lehet, sosem lesz olyan anti-cheat, ami tökéletesen működik, de arra például kitalálhatnának büntetéseket, hogy a játékosok ne lépjenek le a meccs közepén, ne hagyják ott a bajban csapattársaikat. A Riot ezen a téren sem túl szorgalmas, pedig már a maga a közösség is ötletekkel áll elő, hogy miként lehetne büntetni a lelépőket.

Mi lenne, ha például a meccset elhagyó játékos RR-büntetést kapna? Ha lelép, veszítsen RR-pontokat, adott esetben akár rangot is. Sőt, miután megkapta a büntetését a rendszer automatikusan tegye egy olyan várakozó listára, amivel csak jóval több időt várva tud magának új meccset találni, hogy miután kiszállt az előző meccsből, de tudjon azonnal beleugrani egy másikba.

Ezt olvastad már?

Ugye?! Nem is olyan nehéz előállni egy okos ötlettel, kérdés, hogy ez miért nem megy a Riotnak vagy miért nem hallgat a saját közösségére?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!