R6S: Már csak néhány napig tart a Snipers játékmód

R6S: Már csak néhány napig tart a Snipers játékmód

Néhány napig még tart az új játékmód, mesterlövészek előnyben!

A Rainbow Six: Siege játékosok éppen egy új LTM-eseményt (limited time mode) farmolhatnak, amire már nagy szükség volt. Hiányzott már egy hasonló kis ideiglenes móka, főleg egy olyan szórakoztató mint ez. Ha nem próbáltad még ki sietned kell, a Snipers játékmód ugyanis csak szeptember 28-ig érhető el.

A játékosok két 5 fős csapatra vannak osztva, ami ugyan megegyezik bármelyik másik játékmóddal, egy meccs egyetlen kör, az viszont hat percig tart. Ahogy az a név sejteti, ebben a játékmódban csak mesterlövészpuskákkal játszhatunk, a nyertes csapat pedig az lesz, amelyik először szerez 75 fraget.

Ebben a módban nincs prep phase vagy drónozás, egyből bekerülsz a pályára, Kali puskájával és egy .44 Mag Semi-Auto pisztollyal. Muszáj nagyon precíznek lenned, minél hamarabb minél több fraget szerezned, csakhát ehhez nem a legegyszerűbb fegyvereken állnak rendelkezésedre. Akár egy elvétett lövés is az életedbe kerülhet, bár ez nem akkora fenyegetés, ugyanis a Team Deathmatch szabályai vannak érvényben, vagyis automatikusan újra spawnolsz egy esetleges halál után. Itt mindegyik operátor három speedes, ezzel külön nem kell foglalkoznod.

A Snipers egy eredeti és szórakoztató koncepció, ahol a játékosok a két legkevesebbet használt fegyvereket kapják meg és kénytelenek minél jobban használni azokat. Három pályán fordulhatsz meg ebben a módban, Chaleten, Fort Truthon és Herford Basen. A szokatlan körülmények miatt nagyon sok impresszív lövést gyűjthetsz össze, amik remek alapul szolgálnak egy highlights videóhoz is. 

Ne felejtsd azonban, hogy a játékmód már csak néhány napig él, szeptember 28-ig játszhatsz a Snipers módban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!