B1ad3 a G2-ról: „Lendületben vannak most”

A Heroic elleni hajnalig tartó meccsről, valamint a rájuk váró G2 elleni találkozóról beszélt a NAVI edzője.

Ma délután újabb negyeddöntőkkel folytatódik az ESL Pro League 16. szezonjának rájátszása: az Outsiders a Vitality, a NAVI a G2 ellen vonul harcba az elődöntős helyekért. Azonban mindezt megelőzte a szerdai játéknap, amikor a Heroic és a NAVI közel öt órán át játszottak egymással, miután egy külső támadás okozta technikai probléma két órára megszakította a meccset.

A mentálisan megterhelő szituációból végül a NAVI jött ki győztesen, B1ad3 pedig egy rövid interjúban összefoglalta a történteket, valamint azt, hogy mire számít a G2 elleni negyeddöntőben.

A Heroic elleni vétóról

„A Heroic nagyon jó csapat Nuke-on és tudtuk, hogy Overpasst választanák [ha kivesszük Nuke-ot]. Sokkal magabiztosabbak vagyunk Overpasson, főleg a CT-oldalon, és úgy gondoljuk, hogy ezen a pályán jobban tudunk lőni náluk, mert másmilyen, nem a közeli párbajokról szól. Szerintem sokkal magabiztosabbak vagyunk a Heroic ellen párbajokban.”

A technikai szünetről, problémáról

„Ez bármelyik játékosnak nagyon nehéz, frusztráltá tesz a kör jabbival banánban. Sokat dolgoztunk ezen a pszichológusunkkal a játék előtt és edzéseken is. Mindig meg kell tudnunk találni az egyensúlyt, mi ezt úgy hívjuk, hogy az optimális... mondjuk mintha csatába mennél, a csatamódod, kell legyen egy optimális csatamódodnak. Mindig tudnod kell hogyan érd ezt el, profinak kell lenned.”

A G2-ról

„A G2 nagyon jó. Amit eddig láttam, az alapján a Vitality jó formában van és több idejük volt felkészülni. A G2 szintén nagyon magabiztos. Ez a csapat sokszor önbizalomból játszik, NiKo és huNter- ugyan nem nyertek sok trófeát, de törekednek rá, vágynak rá. A győzelmi potenciál ott van bennük, az ilyen típusú játékosok, mint m0NESY, NiKo, huNter-, képesek trófeákat nyerni, szerintem ez inkább erről szól, lendületben vannak most.”

EPL MENETREND, KÖZVETÍTÉS

Az ESL Pro League 16. szezonjának rájátszása keddtől vasárnapig tart az alábbi képen is látható menetrend szerint – az időpontok egyeznek a magyarországi időzónával. Kövessétek velünk a világ legjobb csapatait élőben, magyar nyelven az Esport1TV Twitch csatornáján vagy az Esport1.hu pontgyűjtő felületén!

Forrás: ESL

Borítókép: HLTV/theMAKKU
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!