Hirdetés

Hendikeppel indul a BIG az RMR-on, beteg lett egy játékosuk

Nem ez az első alkalom idén, hogy faveN betegség miatt kiesik a BIG kezdőjéből.

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

FaveN helyett s1nnel fog játszani a BIG az IEM Road to Rio európai RMR-ján, miután a kezdőjátékos lebetegedett. A szervezet nem árulta el, hogy pontosan miről van szó, de azt megtudtuk a bejelentésből, hogy faveNnek „az egészségügyi helyzete miatt otthon kell pihennie”. Ez nem az első alkalom idén, hogy faveN kiesik a kezdőből: a nyári szünet előtt kihagyta a Roobet Cupot (ezt a csapata megnyerte) és az IEM Köln Play-in szakaszát, mert hasi influenzája volt.

A faveN helyét beugróként átvevő s1n a BIG Academy játékosa és a főcsapat kijelölt cseréje az IEM Rio Major versenykörére. A 20 éves játékos remekül teljesített idén az alacsonyabb szintű tornákon: másodikak lettek a Fragadelphia 17-en, ahol 1,32-es átlagratingje volt 13 pályán; a WePlay Academy League 5. szezonjában bronzérmet szereztek, miután 18 pályán átlagosan 1,24-es ratingje volt.

A BIG értelemszerűen azt reméli ebben a helyzetben, hogy sikerül átjutniuk az RMR-on annak ellenére is, hogy a kezdőjük egy tagját néhány nappal a verseny előtt elveszítették. Annyiból még jobb helyzetben is vannak például az Astralisnál, hogy a behozott cserejátékos legalább ígéretes tehetségnek tűnik. De egy ilyen csere az utolsó pillanatban mindenképp hátrány. Pláne, ha figyelembevesszük az idei év során mutatott játékukat vagy az alapos, de merev játékstílusukat, amibe nehéz lesz egy új játékost integrálni ilyen rövid idő alatt.

Borítókép: HLTV/brcho
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
2 db hozzászólás
  • k1n0N 2 hónapja
    faveN ha ezt olvasod akkor gyógyulj meg!!! )))))
    0 0 Válasz
  • dragonvally0626 1 hónapja
    gg
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!