Hirdetés

Újabb magyar játékost igazolt a MOUZ

Már nem csak a CS:GO, de a MOUZ VALORANT csapatában is találunk magyar játékost!

Esport1 Podcast

A legjobb 4 között! - Torzsival beszélgettünk a Majorről!

Torzsás Ádám és a MOUZ a legjobb négyig lőtték magukat Rióban. Most eljött hozzánk és arról mesélt, hogy mi is történt a bajnokságon.

Hirdetés

Torzsi és a MOUZ éppen tegnap fejezték be menetelésüket az ESL Pro League 16. szezonjában. A CS:GO-alakulat a verseny 8 legjobb csapata között zárt, ami egy ennyire szoros és erős mezőnyben, nagy siker. Pihenésre azonban nem sok idejük van, jövő héten máris kezdődik az EU-RMR torna, ahol már a tét maga a riói Major lesz!

A MOUZ azonban egyre több energiát fordít a VALORANT csaptára is, épp a napokban esett át az ötös egy alapos vérfrissítésen. Két új játékost igazoltak tegnap, a svéd Alend "Ale" Khalaft és a magyar Soós "Szimpli" Bencét! Bizony, immár nem csak a MOUZ CS:GO, de a VALORANT csapatukban is szurjolhatunk magyar játékosnak.

A 20 éves Soós Bence olyan csapatokat járt már meg, mint a magyar Team Horizon Reapers vagy a need more DM, de tagja volt a nemzetközi HEET magyar játékosokból összeállított felállásának is, sőt, néhány hónapig még a Movistar Ridersben is kipróbálta magát.

Karrierjét a MOUZ színeiben folytatja, ahol reméljük minél több sikerben lesz majd része. Hajrá Szimpli!

A MOUZ VALORANT csapatának új felállása:

  • Felix "al0rante" Brandl
  • Laurent "memset" Werly
  • Ben "RECIDENT" Battash
  • Alend "Ale" Khalaf
  • Soós "Szimpli" Bence

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!