Kiszivárgott az Overwatch 2 következő karakterének számító „rókás hős

Kiszivárgott az Overwatch 2 következő karakterének számító „rókás hős" neve

Plusz érkezett néhány aggasztó hír a battle pass rendszerrel kapcsolatban. 

A Blizzard mindent megtesz annak érdekében, hogy az Overwatch 2 ne csak egy ráncfelvarrott változata legyen az eredeti játéknak, ezért komoly változásokat eszközölnek, legyen szó a játékmenetről, a grafikáról vagy az ingyenesre váltó üzleti modellről. A sokat kritizált loot boxokat például egy az egyben küldik a gyűjtőbe, helyette inkább jön a battle pass rendszer, na meg a fizetős shop, ahol a híresztelések alapján borsos árat kérnek majd a kozmetikai cuccokért. 

A játék premierjéig egyébként kevesebb, mint egy hónap van hátra és a Blizzard visszabújt a csigaházába, hogy elvégezzék az utolsó simításokat a programon. Ettől függetlenül az információk szépen és óvatosan csepegnek, nemrég például egy streamer, Wanted szólta el magát és amikor az új hősökre terelődött a szó és majdnem kimondott egy nevet, „Gondolok itt Kiri..., akarom mondani Kiritóra a Sworld Art Online-ból". 

A játékosok persze rögtön az Overwatch 2 előzetesében feltűnt „rókás hősre" gondoltak és úgy tűnik, a gyanú beigazolódott, ugyanis a notórius szivárogtatóként elhíresült Naeri pár órája megosztott egy hivatalosnak tűnő bejegyzést, mely szerint a játék következő hősét Kirikónak hívják majd. 

Érdekesség, hogy a képen látható egyik mondat szerint a Premium Battle Pass tulajdonosok azonnali hozzáférést kapnak a hőshöz, ezért a játékosokban felmerült a kérdés, most akkor perkálni kell, ha az új hősökkel szeretnénk játszani? A kételyeket Jon Spector, az Overwatch League irányításáért felelős szakember igyekezett eloszlatni, mondjuk ezzel megerősítette a fenti bejegyzés valódiságát, és kifejtette, hogy az induláskor minden részletet megosztanak majd a rendszerrel kapcsolatban, plusz a hősök a battle pass ingyenes részén kapnak majd helyet. 

Habár Spector nyilatkozata kicsit segített lehűteni a kedélyeket, azért sokan még így is zúgolódnak, hogy nem erről volt szó korábban. Akárhogy is legyen, az Overwatch 2 október 4-én startol, szóval majd max akkor kiderül minden. Ti várjátok már egyébként a játék érkezését? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!