R6S: Szerinted is a Black Ice a legszebb skin vagy egyszerűen túlértékelt?

R6S: Szerinted is a Black Ice a legszebb skin vagy egyszerűen túlértékelt?

A Black Ice sokak szerint a legszebb skin Rainbow Six Siege-ben, szerinted?

A skin fogalmával szinte minden játékos ismerős, ezek azok a legtöbbször pénzért megvehető kinézetek, amiket fegyverre vagy a karakterekre húzhatunk rá. A Siege-ben sincs ez másképp, azonban van egy skin, ami sokak szerint minden R6S-játékos álma. A Black Ice skint csak alpha vagy bravo packből nyithatjuk ki, de tényleg ennyire szép ez a kinézet vagy inkább túlértékelt?

Telnek az évek, sorra nyitjuk ki a packokat és ha lilát láttunk megjelenni a képernyőn, akkor szinte biztosan egy Black Ice lebeg a szemünk előtt. Nem véletlenül, ugyanis ez messze a legnépszerűbb skin a játékban. A színek és a design tökéletesen imitálja a jeget, olyan a skin, mintha Sub-Zero fegyvere lenne a kezünkben . Az egyik legszebb kinézet a játékban és csak még tovább emeli az értékét az, hogy a boltban egyáltalán nem vásárolható meg, csak szerencsével tudjuk kinyitni. A skin körüli hype mégis alábbhagyott az utóbbi időben, de miért? A Bravo Packek megjelenése mindent megváltoztatott.

Rainbow Six Siege on Twitter: "All Black Ice Weapon Skins are now  available. They are a limited time skin, and cannot be purchased after S1  ends. https://t.co/9ZWjU4GThn" / TwitterA Bravo Packok hasonló csomagok, mint az Alpha jelölésűek, azonban ez a fajta tasak csak a Battle Pass prémium részében szerepel, ez az egyik fő oka annak, hogy a játékosok rendszeresen megvásárolják a passt és persze a Bravo csomagokból nem lehet olyan skint nyitni, ami már megvan a gyűjteményünkben. Emiatt a Battle Passt birtokló játékosoknak abszurd módon megnövekedtek az esélyei egy Black Ice megszerzésére, ez pedig megölte a skin egyediségét. 

Összesen 22 Black Ice-t tartalmaz a Bravo Pack. Igaz, 150 különböző kinézet és kiegészítő van ezekben a csomagokban, nem esik tehát Black Ice mindegyikből, de azért nem sokat kinyitnunk, hogy kapjunk egyet. Sűrűbben esik a skin, koránt sem olyan ritka már, mint anno, így az értékéből is veszített.

Persze a design továbbra is nagyon szép, még akkor is ha már nem olyan ritka. Számomra továbbra is ez a skin az egyik legjobb a játékban, sok R6S-játékos még mindig ezekre vadászik. Azt viszont el kell fogadnunk, hogy ha szerzünk egyet, már koránt sem leszünk annyira egyediek, mint régen.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked is a Black Ice a kedvenc R6S skined?

  • 13 %
  • 63 %
  • 25 %