Hirdetés

Fortnite: Mégis számíthatunk Vecna megjelenésére?

Megtörténhet amire régóta várunk, méghozzá hamarosan.

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

Kétség nem fér ahhoz, hogy a Stranger Things az egyik legsikeresebb jelenleg is futó sorozat. Habár volt már együttműködése a Fortnite-tal, az idén tavasszal megjelent negyedik évadban további olyan karaktereket ismerhettünk meg, akiket szintén szívesen látnánk a Battle Royale-ban.

Nyár elején szóltak arról pletykák, hogy Eleven kinézetet kapunk, egy rajongó pedig elkészítette a negyedik évad egyik hátborzongató jelenetét Fortnite karakterekkel. 

Sajnos ahogy telt az idő, rá kellett jönnünk, hogy nem készül semmiféle kollaboráció – legalábbis akkor. A mai 21.10-es frissítés során azonban kiszivárgott az, hogy az Epic Games betett a fájlok közé minden különösebb indok nélkül egy olyan órát, amely tökéletesen megfelel a sorozatban látottnak. Ezt a képet HYPEX – leaker – tette közzé egy tweetben, és szerinte Vecna közeledtét jelzi.

Látszólag nem lehet máshoz kötni ezt a tárgyat mint a sorozathoz, amelynek már alapból szoros kapcsolata van a Fortnite-tal. Ebben az esetben nem is lenne olyan különös, hogy nem a megjelenés dátumában érkezik a crossover, hiszen a sorozatot folyamatosan nagy érdeklődés övezi, és még mindig vissza van a záró évad, ami az előzetes hírek alapján nagyon epikus lesz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Örülnél egy Vecna kinézetnek?

  • 17 %
  • 83 %
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!