RMR: 1-1-re állnak a magyarok, koryék kemény ellenfelet kaptak mára

RMR: 1-1-re állnak a magyarok, koryék kemény ellenfelet kaptak mára

MOUZ–K23 és Sangal–Heroic találkozó a 2-1-ért ma, az Esport1TV adásán!

A Sangal 16:12-re megverte a FANTASYt, a MOUZ viszont 11:16-ra kikapott a NAVItól az IEM Road to Rio európai RMR-jainak második napján, ezért mindkét csapat az 1-1-es csapatok közé került és ma még egy Bo1-et játszanak, hogy elmozduljanak innen. A MOUZ a favorit a K23 ellen, ha nem is simán, de várhatóan torzsiék megnyerik a meccset. A Sangal játékosainak azonban nagy meglepetést kellene okoznia ma, ha a 2-1-es csapatok közé vágynak, hiszen ők a Heroicot kapták ellenfélnek.

Az első nappal ellentétben ezúttal pár meglepetés eredményre is futotta, a legnagyobb ezek közül a BIG győzelme volt a friss EPL-bajnok Vitality ellen. A francia–dán-csapat bizonyos értelemben hibát követett el, mert bennhagyták Dust2-t a vétó során. Valahol érthető, mert ez a németek legtöbbet játszott pályája, könnyebb felkészülni belőle. Valójában ez csak segíti a beugróval induló csapatot, mert egy klasszikus pálya, ahol mindenki könnyedén kiismeri magát, nem jelentkezik annyi probléma. De az is sokat számított, hogy syrsoN túlfragelte ZywOot, remekül teljesített ismét.

A FaZe ismét hosszabbításban tudta csak megszerezni a győzelmet (19:17), miután a fnatic CT oldala Nuke-on igen erős volt és visszajöttek a meccsbe 5:10-es hátrányból. A Cloud9 pedig megverte a G2-t Mirage-on, méghozzá nem is akárhogyan: nagyon erős T- és CT-oldalt raktak össze, nagyon jól értették HooXiék játékát és egyes köreik időzítéseit szabályosan megjósolták. A végeredmény szoros volt, 16:13-ra nyertek az oroszok, de ehhez hozzá kell tenni, hogy mindkét pisztolykört elbukták nafanyék.

A-RMR eredményei

B-RMR eredményei

A MAGYAR KÖZVETÍTÉS MENETRENDJE

Kövessétek élőben, magyar nyelven az IEM Road to Rio európai RMR-jait az Esport1TV Twitch csatornáján, valamint az Esport1.hu beépített pontgyűjtő felületén! A mai nap Bo1-ekkel indul, az 1-1-re álló csapatok, így a Sangal és a MOUZ is ebben a formában játszik még. Utána viszont jönnek a továbbjutásért folyó Bo3 küzdelmek, amelyek rendkívül izgalmasnak ígérkeznek a csapatok EPL-es formáját ismerve.

10.06. - Csütörtök

11:00 - Astralis vs Bad News Eagles
12:15 - Heroic vs Sangal
13:30 - K23 vs MOUZ
14:45 - Cloud9 vs NIP
18:15 - NAVI vs Outsiders

Borítókép: HLTV/theMAKKU
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!