Hirdetés

Fortnite: Kikerült az egyik legnépszerűbb funkció a competitive módokból

Egy nemrég bekerült mechanikát távolítottak el, amit mindenki használt.

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

Gyakran előfordul, hogy a competitive és a klasszikus játékmódok tartalma számos dologban eltér, hiszen ahhoz, hogy versenyek lebonyolítására is alkalmas legyen a Fortnite, bizonyos keretek között kell tartani a Battle Royale-t. Ennek érdekében általában a túl erősnek titulált, és az inkább szórakoztatásra szolgáló itemeket távolítják el belőle.

Ma hajnalban a Chapter 3 Season 4-el érkezett Chrome egyik funkciójától kellett búcsút vennünk, amit ezentúl csak a sima menetekben érhetünk el.

A Chrome Splash-t magunkra dobva nem csak a falakon mehettünk át, hanem egy króm masszává is változhattunk, ami összekicsinyített minket, és képessé tett az első sebzések, valamint a zuhanásból adódó sebzés elkerülésére. Ezentúl nem alakulhatunk át krómmá a kompetitív módokban, egyenlőre tisztázatlan okok miatt.

Igazából két magyarázat lehet a történtekre. Az első, hogy az Epic Games túl erősnek találta, és ahogy haladtunk előre az időben, rájöttek, hogy az eltávolításával jobb lesz a balansz. A másik ok az lehet, hogy a vele kapcsolatban felmerülő hibákat még nem sikerült javítaniuk, ezért addig is eltávolítják, hogy ne okozzon további problémákat. Az utóbbi esetben számíthatunk a visszatérésére.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Bánod, hogy kikerült a competitive módokból?

  • 63 %
  • 38 %
Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!