A játékosok egyáltalán nem örülnek az Overwatch 2 skinek árazásának

A játékosok egyáltalán nem örülnek az Overwatch 2 skinek árazásának

A Legendary hőskinézetekért 19 dollárt/eurót kér a stúdió.

Kedd este ugyan problémásan, de elindult végre valahára az Overwatch 2 és új időszámítás kezdődött a franchise életében. A váltással a játék lecserélte a loot boxokat és megérkezett a battle pass, továbbá az ingame shop, ahol az új fizetőeszközt verhetjük el skinekre meg különböző csomagokra. Utólag belegondolva, sokkal többet kellett volna farmolni az Overwatch idejében, ugyanis a hőskinézetek elég drágák lettek, aztán a gatyánk is rámenne, ha minden cuccot be akarnánk szerezni. 

A játékosok egyébként szépen ki is akadtak az árazáson, egy Legendary skin például 1900 kreditbe, vagyis 19 dollárba/euróba kerül, a komolyabb bundle-ök meg 2000 körül mozognak. A szóban forgó fizetőeszközt leggyorsabban a shop-on keresztül szerezhetjük be, viszont ha lelkesen csináljuk a napi és heti kihívásokat meg küldetéseket, némi aprópénz azért ütheti markunkat. Ha elég ügyesek vagyunk, akkor 8 hónap alatt akár egy skint árát is kifarmolhatjuk, ami sokak szerint egyáltalán nem fair. 

Sokan egyébként azzal sem értenek egyet, hogy egyetlen legendás hőskinézet nagyjából annyiba kerül, mint két battle pass, ami 12 hétnyi tartalommal, legalább 15 skinnel, meg egy csomó hasznos kozmetikai cuccal rendelkezik. Valószínűleg mindez nem marad sokáig így, hiszen a Blizzard sem hülye, csak most szeretnék csábítóbbá tenni a BP-t, plusz ha látják, hogy senki nem veszi a skineket meg a csomagokat, csökkentik majd az árakat, legalábbis reméljük. Ti szoktatok egyébként valódi pénzt költeni az amúgy ingyenes videójátékokban? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!