R6S: Ilyen változásokat hoz a Y7S3.3 pre-season

Finka szinte teljesen eltűnt a szerverekről, egy másik operátor azonban feljutott a legnépszerűbb karakterek közé!

2022 végéhez közeledve a Rainbow Six: Siege fejlesztői már az idei szezon végére készülnek. A napokban a közösség elé tárták a Y7S3.3 pre-season frissítés leírását, amiben hosszasan taglalják az elkövetkezendő változásokat és egyfajta értékelésként is szolgál az aktuális szezon számára.

Így változott a játék a Brutal Swarm óta

Ami mindenkinek azonnal feltűnt, az mindenképpen Finka helyzete a grafikonon. Drasztikuson lecsökkent a népszerűsége, szinte senki sem játszik vele. A 80%-os pick rate és a 2%-os győzelmi ráta 12% és 1%-ra esett vissza. Ez alighanem az LMG-ket érintő változásoknak tudható be. Zofia is sokat változott, ő viszont épp a másik irányba, igaz a győzelmi rátája kicsit lecsúszott, a népszerűségét viszont megduplázta, 30%-ról 60-ra. Jelenleg ő a legjátszottabb támadó a játékban. 

Mely operátorok fognak frissülni?

Dokkaebi

Dokkaebi Logic Bomb nevű eszköze a halott operátorokat is érinteni fogja. Ez annyit jelent, hogy mindenkinek reagálnia kell majd Dokkaebbi hívására, ami megszakítja a halott védők jeleit is, ezzel elvágva őket a kameráktól.

Rook

Rook páncélját felvéve, minden operátor megkapja azt a lehetőséget, hogy a withstandet használja.

Doc

Doc Stim Pistolja ezentúl 200 életerőt tölt vissza, ami hatalmas különbséget jelent az eddig megszokotthoz képest. Jelenleg 40-et gyógyít, ami így 160 HP-s különbséget fog jelenteni a patch után. Ezen felül pedig Doc végre megkapja a Bailiff fegyvert is.

Ezt láttad már?

Castle

Castle egy új fegyvert kap, ez nem más, mint az M45 Meusoc. Erős fegyverről van szó, de a másodlagos shotgun talán még így is sokkal népszerűbb választás lesz a játékosok körében.

Kali

Kali is erősödik. Mesterlövészpuskájának sebzése 121-ről 135-re növekszik, ezzel kiellensúlyozva Rook a buffját. 

Kaid és Goyo

Mindkét operátor számára elérhető fegyver a TCSG 12, amiben megnövelik a lövedékek számát, 71-ről 121-re. 

Egyéb változások

Az over-heal, avagy a túlzott gyógyulás is fontos része a patch-nek, alaposan lenerfelték ezt a fejlesztők. Eddig plusz 40 HP-t tudtunk elérni a saját életerőnkön felül, ezentúl ez a szám maximum 20 lesz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!