R6S: Többet játszhatunk majd Stadium Bravon és megjavították a recoilt is

R6S: Többet játszhatunk majd Stadium Bravon és megjavították a recoilt is

A napokban megérkezett a Y7S3.2-es frissítés, összeszedtük, hogy mik változtak a játékban.

A Rainbow Six: Siege éles szerverei néhány nappal ezelőtt egy apróbb változáson estek át, miután végre megérkezett a Y7S3.2-es frissítés. A leginkább hibajavításból álló patch azért tartogatott néhány meglepetést, össze is gyűjtöttük mindazt, ami a Y7S3.2 telepítése után vár rád a játékban.

Stadium Bravo

A Stadium Bravo nemrégiben került be az éles map poolba, az Operation Brutal Swarm óta már casual vagy ranked meccseken is játszhatunk ezen a pályán, már ha éppen bedobja  a játék. Ez ritkábban esik meg, mint azt elsőre gondolnánk. A szezon elején a map ban rendszerét is átdolgozta a Ubisoft, aminek köszönhetően már nem három, hanem öt pálya közül sorsolja ki a játék a pályát. 

A kezdeti hype ellenére most úgy tűnik, hogy a játékosoknak nem tetszik különösebben a pálya gyakoribb feltűnése. A legtöbb csapat egyből kibannolja, mivel senki sem fektetett különösebb mennyiségű energiát abba, hogy megtanuljon mozogni ezen a játéktéren. A statisztikák láttán a Ubisoft úgy döntött, hogy megnöveli a pálya megjelenésének az esélyeit, ezzel kényszerítve a játékosokat a pálya megtanulására. Unrankedben ez a szám olyan magas lett, hogy szinte garantált a pálya előfordulása minden meccsen. 

Hibajavítások

Szerencsére a fejlesztők kiemelt figyelmet szenteltek a legaktuálisabb és legbosszantóbb hibák kijavításainak is. Íme azon bugok listája, melyeket javított az új frissítés:

  • A játékosok nem tudtak eszközöket pingelni, miközben az Observation Toolt használták
  • Bizonyos eszközöket nem lehetett felvenni, ha az szögesdrótban volt
  • Kijavították a FOV-problémákat Glaz OTs-03 fegyverénél és a Bearing 9-nál
  • Néha beragadtak a játékosok a drónozásba, ahonnan nem tudtak kilépni a kör kezdetével sem
  • Néhány fegyver nem követte azt a recoil mintát, amit az Operation Brutal Swarm előtt bemutattak
  • A shooting range körüli problémákat is kijavították

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!