Overwatch 2: A konzolosok kiakadtak az célzásrásegítés nélküli crossplay miatt

Overwatch 2: A konzolosok kiakadtak az célzásrásegítés nélküli crossplay miatt

Pedig a funkcióval csak a casual játékmódok érhetőek el, kompetitív nem. 

Az Overwatch 2 rögös startja miatt a Blizzard úgy határozott, hogy kompenzálja a rossz élményben részesült játékosbázist és október 25. után néhány aprósággal kedveskedik nekünk. A csomagban egy hőskinézetet, egy fegyver charmot, továbbá egy kis XP boostot találunk majd október 25 után, csak be kell jelentkeznünk a játékba. Ha kíváncsiak vagytok a részletekre, kattintsatok az alábbi cikkünkre!

A körülmények ellenére egyébként egész pozitívak a visszajelzések a játékkal kapcsolatban, a szaksajtó egy része persze fanyalog, mondván felesleges folytatásról van szó, meg nem olyan jó, meg sorolhatnám, sokan viszont elfelejtették elolvasni a bejelentő sajtóanyagban a "korai hozzáférés" részt, szóval engedjük is el. Az elégedetlenkedők közé nemrég mondjuk beálltak a konzolos játékosok is, miután észrevették, hogy a Blizzard kivette a célzásrásegítést a crossplayből. A helyzet először a redditen kapott nagy nyilvánosságot, miután egy játékos kiírta, hogy baráti társaságában a konzolosok kevésbé érzik jól magukat, ha PC-sekkel együtt játszanak, mivel a funkció nélkül sokkal nagyobb hátrányban vannak a billentyűzet és egér kombinációjával szemben. 

A fenti bejegyzés komment lavinát indított el és rengetegen egyetértettek az íróval, mondván a funkció nélkül rémálom együtt játszani a PC-s haverokkal és pár meccs utá el is megy a kedve az embernek, annyira hiányzik a célzásrásegítés. Érdekesség, hogy a crossplayben nem elérhető a kompetitív mód, csak a Quick Play meg az Arcade, ezért a Blizzard nyugodtan kedvezhetne a konzolosoknak, ha igazán akarna, mivel tétje nem nagyon van a dolognak. Valószínűleg mondjuk még hónapoknak és temérdek battle.net fórum bejegyzésnek kell eltelnie, hogy a fejlesztők kezdjenek is valamit a témával, de ha tippelnem kéne, a hajlandóság megvan bennük, csak most még nem feltétlenül érnek erre rá. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!