Még Shroud sem ússza meg, hogy ne szóljanak be neki egy Overwatch 2 meccsen

Még Shroud sem ússza meg, hogy ne szóljanak be neki egy Overwatch 2 meccsen

A népszerű streamert egyik csapattársa rövid úton küldte vissza Valorantozni.

Az Overwatch 2 sok játékos szemében eddig nem feltétlenül váltotta be a hozzá fűzött reményeket, köszönhetően a DDoS támadás okozta szerver hibáknak, a Bastion Ulti bugnak, na meg a logikátlannak tűnő fejlesztői döntéseknek, mint például a konzolosok számára kikapcsolt célzásrásegítés a crossplay során. Utóbbi miatt rengetegen sírnak az interneten, picit jogosan, a Blizzard meg úgy tűnik, nem nagyon töri magát a megoldáson. 

A problémáktól függetlenül egyébként a játék hatalmas népszerűségnek örvend és a leghíresebb streamerek is rendszeresen játszanak vele, mint például Shroud, aki nemrég első kézből tapasztalhatta meg a közösség kedvességét és a hamisítatlan Overwatch élményt. A játékos éppen befejezett egy meccset Nepálon, amikor egy csapattársa közölte vele, hogy: "Shroud szeretlek, de maradj inkább a Valorantnál". 

A streamer igyekezett lazára venni a dolgot és letudni azzal, hogy jaaj, ez egy kicsit toxikus hozzáállás, látszott viszont rajta, hogy nem feltétlenül örül az ilyen visszajelzésnek. Az eset tanulsága, hogy hiába vagy a világ egyik legjobb FPS játékosa, nem tudod megúszni, hogy ne szóljanak be Overwatchban, szóval ti se vegyétek a szívetekre, ha belétek kötnek egy meccs alatt, csak engedjétek el a dolgot. Ti szoktatok egyébként beszólogatni a csapattársaknak Overwatch közben? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!