Overwatch 2:  További Cyber-skinek a láthatáron!

Overwatch 2: További Cyber-skinek a láthatáron!

Egy kiszivárgott felvétel alapján Widowmaker, Hanzo, illetve Zen is kap majd futurisztikus kinézetet a jövőben.

Az Overwatch 2 startja ugyan katasztrofálisan sikerült, a fejlesztők folyamatosan dolgoznak a szerverek stabilitási problémáinak megoldásán. Habár DDoS támadás áll a háttérben, azért a Blizzard is érzi, hogy hibásak, ezért egy ingyen Reaper-skinnel meg néhány további ingyen aprósággal kérnek bocsánatot a játékosoktól. A részleteket az alábbi cikkben találjátok!

A játék egyébként temérdek új tartalmi frissítést kap majd a jövőben és a battle pass rendszerben még Mythic-skineket is szerezhetünk, feltéve ha kifarmoljuk a 80-as szintet. A jelenlegi BP-ben egy Cyber Genjit kapunk, ami azért is nagyon izgalmas, mert kedvünk szerint alakíthatunk rajta. Szerencsére nem a kisebbik Shimada lesz az egyetlen, aki ilyen gúnyát kap, ugyanis a Lightbox Expón a fejlesztők bemutatták, hogy más karaktereket is láthatunk majd futurisztikus formában. Az alábbi videóban 1:20-tól szemügyre vehetitek a Cyber-skincsaládot.

A Kiriko, Roadhog és Sojourn skineket már láthattuk korábban, a Widowmaker, Zenyatta és Hanzo viszont egyértelműen újdonság és csak remélni tudjuk, hogy ezek is hasonló módon lesznek testre szabhatóak, mint a Cyber Genji. Megjelenési dátum nincs, viszont jó látni, hogy a Blizzard tényleg próbálkozik és izgalmas kozmetikai cuccokat szállít majd a játékba a jövőben. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!