R6S: Itt a legújabb elite skin!

R6S: Itt a legújabb elite skin!

Végre Warden is csatlakozott az elit operátorok közé!

Alig egy hónappal ezelőtt, a Major döntő alatt jelentették be a Castle Elite Bundle-t Berlinben, a legújabb elit skin csomagot a játékhoz. Nagyon úgy tűnik, hogy a Ubisoft nem vesztegette sokáig az idejét, ugyanis máris bejelentették a legújabb elit kinézetet, méghozzá a mindeddig figyelmen kívül hagyott Wardenre. 

Hihetetlen jó a csomag, persze csak akkor, ha el tudunk vonatkoztatni, hogy nagyon más, mint az legutóbbi elite skinek. Néhány operátor elitjét a háttértörténete ihlette, de van, hogy egy másik videójátékkal létrehozott kollaboráció eredményei, mint például Lion Resident Evil kinézete vagy Ash Tomb Raider skinje.Warden teljesen más csomagot kapott, az ő skinjének kizárólag egy inspirációja van, az pedig a nyár. Ha már te is unod az őszt és hiányzik a nyár melege és pezsgése, vagy stresszelsz a tanulmányaid esetleg munkád miatt, akkor lehet, hogy pont ez a skin az, amire szükséged van. A hangulat hibátlan, Warden máris készen áll, hogy az akció közepébe csöppenjen egy kék Hawaii ingben.

A SPEC OPS: Beach névre keresztelt csomag a következőket tartalmazza: 

  • Speciális kinézet az M590A1 Shotgunra, az MPX Submachine Gun-ra, a P-10C pisztolyra és az SMG-12 Machine Pistol-ra
  • Egy egyedi charm
  • Egy speciális Glance Smart Glasses (így hívják a gadgetjét) skin
  • Uniform
  • Headgear
  • Speciális győzelmi animáció
  • Egy új operátorháttér és egy portré

Ki is az a Warden?

Warden egy mozgékony, de masszív operátor, kettes sebességgel és kettes életerővel. A képessége egy speciális szemüveg, a Glance Smart Glasses, aminek segítségével bármilyen füstgránáton vagy canisteren átlát. Aktiválás után immunissá válik a flash gránátokkal szemben, amibe beletartozik a Ying candela és Blitz pajzsa is. Warden egy extrém hasznos operátor, ha Ying, Glaz, Blitz, Sens vagy Dokkaebi ellen játszunk. Plantet is megakadályozhatunk vele, mivel Warden mellett esélytelen elbújni egy füstfelhőben és gyorsan lerakni a defusert. Ahogy Smoke és Mute, úgy Warden is kiválaszthatja a legerősebb sörétest a játékban, az M590A1 Shotgunt. Emellé pedig egy SMG-12 is társulhat, ami nagyon erős a közeli tűzpárbajokban, persze a hosszabb lőtávokra így nem ő a legjobb választás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!