BLAST Premier Showdown: Az Astralis legyőzte a világ legjobb csapatát!

BLAST Premier Showdown: Az Astralis legyőzte a világ legjobb csapatát!

Az Astralis már a döntőben várja az ellenfelét, a tét pedig nem kevesebb, mint egy hely a Royal Arénában!

Tegnap este már a harmadik játéknappal folytatódott a BLAST Premier Showdown, ahol az épp újjáépítés előtt álló Astralis legyőzte a világ legjobb csapataként számontartott Vitalityt (Nuke 12:16, Dust2 9:16, Inferno 16:8), ezzel kiejtve őket a tornáról. Észak-Amerikában is elesett egy favorit az este folyamán: a Fluxo nagy meglepetést okozva legyőzte az EG-t (Dust2 19:17, Mirage 11:16, Nuke 16:8). Ennek köszönhetően felettébb gyanús, hogy a 00Nation lesz az NA-selejtező bajnoka, ők ugyanis túlélték a Vertex elleni találkozót (Nuke 16:11, Mirage 16:12) és egyedüli favoritként maradtak versenyben.

Ma este az NA-elődöntőkkel, valamint a nap talán legizgalmasabb meccsével, a Sangal vs Heroickal folytatódik a BLAST Premier Showdown. Koryék azután lehetnek itt, hogy csütörtökön nagy meglepetést okozva legyőzték a BIG-et. A Heroic még ennél is nagyobb falatnak ígérkezik, ezért kíváncsian várjuk, mit tudnak kezdeni a Sangal játékosai a dánokkal.

KÖZVETÍTÉS, MENETREND

A BLAST Premier őszi Showdownját az Esport1TV kínálatában Twitchen, valamint az Esport1.hu beépített pontgyűjtő felületén követhetitek élőben, magyarul az alábbi menetrend szerint:

10.22. - szombat
16:30 - Sangal vs Heroic
19:30 - Sharks vs MIBR
22:30 - Fluxo vs 00Nation

10.23. - vasárnap
19:30 - EU döntő
22:30 - NA döntő

Borítókép: HLTV/brcho
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!