Hirdetés

Jövőhéten indul az Overwatch 2 Halloween eseménye!

Ezúttal Junkenstein menyasszonyával kell szembenéznünk. 

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

BLAST: World Final 2022

FaZe Clan vs. G2 Esports

Esport1 Podcast

Meghackelték a Riotot, indul az IEM Katowice és hatalmas csalódás a Forspoken

Feltörték a Riot szervereit és ellopták a LOL forráskódját is többek között. A hacekerek 10 millió dollárt követlenek de a cég nem fizet.

Hirdetés

Az Overwatch 2 rögös startja miatt a fejlesztők úgy határoztak, hogy néhány kozmetikai cuccal, na meg dupla XP-s hétvégékkel kedveskednek a játékosoknak. Habár a bejelentéskor nem volt világos, mikor is lesznek ezek az alkalmak, a Blizzard nemrég leleplezte, hogy az első már a nyakunkon van. 

A fejlesztők egyébként nem csak egy kis XP boosttal készülnek nekünk a közeljövőben, hanem egy Halloween eseménnyel is, ami a Junkenstein Revenge: Wrath of the Bride címet viseli és október 25-én, azaz jövőhét kedden este indul. Mindezt egy sejtelmes kacajjal jelentették be a játék Twitter oldalán, plusz a hivatalos blogban egy kis háttérinfót is közzétettek. 

Szerencsére idén a Blizzard már nem titkolózott annyira, mire is számíthatunk és az már biztos, hogy Junker Queen és Kiriko új skinnel gazdagodik, de persze visszatérnek a korábbi években elérhető hőskinézetek is. Persze mindez elég kevés lenne, ezért egy új PVE módra is számolhatunk. 

Nektek egyébként melyik a kedvenc szezonális eseményetek az Overwatchban? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!