R6S: Másfél hétig érhető még el a Doktor's Curse játékmód

R6S: Másfél hétig érhető még el a Doktor's Curse játékmód

Ismét elérkezett a Halloween Rainbow Six Siege-be, de már nem marad sokáig.

A Doktor's Curse nevű limitált idejű játékmód a közösség egyik kedvenc módja és most végre visszatért a játékba. Három teljes hétig tudunk vele játszani, ez már egy bevett szokássá vált a Ubisoftnál, hogy így ünneplik a Halloweent. Semmiképp se hagyd ki ezt a lehetőséget, főleg ha eddig még nem próbáltad a játékmódot, hiszen már csak másfél hétig elérhető!

Ez a játékmód egyetlen pályán játszódik, Theme Park egy kicsit másféle verzióján, amivel az alap játékmódok közben biztosan nem találkozhatsz. Ez a pálya nem lett reworkölve, ezért ha nem vagy hozzászokva az előző Theme Park felépítéséhez, akkor némi nehézségbe futhatsz majd bele. A Doktor's Curse nagyjából a klasszikus bújócska Rainbow Six: Siege-féle változata. Minden kör 2 percig tart, ennyi idő alatt kell a támadóknak likvidálniuk az összes védőt.

Ne lepődj meg, ha nem találsz fegyvert a körök elején, ugyanis ebben a játékmódban senki sem használhat lőfegyvereket. A támadóknak egy speciális kalapáccsal és különleges képességeikkel kell megtalálniuk a védőket, míg az utóbbi csapat tagjainak is csak a képességeik állnak a rendelkezésükre, valamint láthatatlanná is tudnak válni, de csak egy bizonyos időre. 

Milyen operátorokkal játszhatsz?

Ebben a játékmódban csak Pulse, Lion, Jackal és Oryx érhető el a támadók részéről, míg védő oldalon Doc, Aruni, Azami, Thorn, Lesion, Ela és Smoke jelenhet meg. Természetesen a kiegészítők sem maradhatnak el, újból elérhetőek a 2019-es és 2021-es csomagok, amik az egyik legritkább és legmenőbb skinek a boltban. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!