Egy utolsó hely még kiadó a CEE Champions Dota 2 versenyre!

Egy utolsó hely még kiadó a CEE Champions Dota 2 versenyre!

A héten meghirdetett Wild Card kvalifikáció lehetőséget ad most bármelyik csapatnak, hogy ott lehessen a 10 ezer dolláros tornán.

Két magyar együttes már korábban, a hazai selejtezőből kijutott a CEE Champions Dota 2 versenyre, ahol Közép- és Kelet-Európa legjobb együttesei mérkőzhetnek majd meg egymással. A jó hír pedig az, hogy egy utolsó hely még kiadóvá vált, így ebből a régióból bárki jelentkezhet a Wild Card kvalifikációra és bejuthat a csoportkörökbe.

Mit kell tudni a Wild Card selejtezőről?

Időpont: Október 29.

A lebonyolítást illetően fontos információ, hogy egyetlen ágrajzon kell végigverekednie magát minden csapatnak, tehát minden vereséget szenvedő gárda kiesik. Az összes meccset BO1-es formátumban játsszák le a felek. Ezen túlmenően a végső nyertes nem csak, hogy ott lehet a CEE Champions mezőnyében, de 500 dollárral is gazdagodik.

Nincs más teendőtök, mint felkeresni a hivatalos weboldalt és beregisztrálni a csapatot. Ennek a menete a FaceIT felületén zajlik, így ismerős lehet egyeseknek a dolog. Az alábbi linkre kattintva pedig egyből eléritek az oldalt:

Regisztrációs link

A Wild Card torna október 29-én, szombaton 14 órakor veszi kezdetét.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!