VALORANT: Hatalmas régiós versenyt szervez a Polish Esports League

VALORANT: Hatalmas régiós versenyt szervez a Polish Esports League

Készüljetek arra, hogy a régió VALORANT-versenyek terén egy újabb szintre léphet 2023-tól.

A VALORANT 2020-as megjelenése óta a Riot Games nagy figyelmet fordított arra, hogy szerte a világon tudatosan építse ki a VALORANT e-sportérát. Számos regionális tornát szerveztek és felépítettek egy olyan versenyszférát, amely tökéletesen alkalmas arra, hogy lelkes amatőrökből híres profikat neveljen ki.

A Polish Esports League 2021 óta jelentős szerepet vállalt az európai VALORANT e-sport építésében, az abszolút belépő versenyként szolgáló VALORANT EAST: United után a VALORANT e-sport piramisának következő elemét, a VALORANT Challengers East: Surge-öt is ők üzemeltethetik. Ez magyar szempontból is egy nagyon izgalmas bejelentés, ugyanis az East: United után ismét remek kezekbe kerül egy olyan sorozat, amelyen hazai csapatok (S1-ben Gamerland) és játékosok (bzt az Anorthosisban az S2-ben) szerepelhetnek. 

„A VALORANT zárt béta első napja óta az álmom, hogy ezt a címet, az e-sport ipar csúcsára juttassam. Izgatottan várom, hogy a közeljövőben, mint a Polish Esports League, az amatőr és profi szcénáért fogunk felelni, több mint 20 európai országban. A pályázat megnyerése az én szemszögemből nézve annak a bizonyítéka, hogy a Riot Games elismerte a cégben dolgozó összes ember kemény munkáját. Mindent megteszünk azért, hogy olyan ökoszisztémát hozzunk létre, amely barátságos és működőképes a játékosok és a közönség számára. Nincs olyan erő, ami megállítana abban, hogy megpróbáljam létrehozni a világ legjobb regionális ligáját!”nyilatkozta Krystian Terpinski, vezető projektmenedzser.

A VALORANT Challengers East: Surge 2023-ban több mint 80 ezer eurós összdíjazással érkezik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te indultál már valaha VALORANT versenyen?