A Rio-matricák fele megváltozott az éjjel

A Rio-matricák fele megváltozott az éjjel

A matricák mellett Ancient és a tárolóegységek is frissültek.

A Valve hajnalban frissítette az IEM Rio Major matricákat, ezzel növelve az olvashatóságukat. A változás összesen 145 papír és ugyanennyi holo minőségű stickert érint: ezeken mostantól árnyékot láthatunk az aláírások mögött, így jobban elválnak a háttértől. Ezúttal a már kibontott darabokat is érinti a frissítés. Itt egy példa arra, hogyan is festenek az új változatok (jobbra) a régihez (balra) képest:

A tárolók és Ancient is kaptak egy kis figyelmet a frissítésben. Először is, megjelent két speciális Storage Unit, amelyekkel megszerezhetjük az összes papír (17,29 euró) vagy csillám (65,99 euró) Rio-matricát. Így nem kell a szerencsére bíznunk a dolgot és kapszulákat nyitogatnunk, cserében igen borsos árat kérnek a fejlesztők a két legkevésbé keresett minőségért.

Másodszor, ezek a tárolók nem csak matricákhoz jók, hanem szabadon felhasználhatóak, tehát más tárgyakat is beletehetünk az eszköztárunkból. Harmadszor, javított a Valve ezek felhasználói felületén és az üreseket akár törölhetjük is már. Azonban mielőtt bárki is reménykedni kezdene, nem, továbbra sem lehet egyszerre több itemmel műveleteket végezni, például kijelölni és áthelyezni őket.

Ami Ancientöt illeti, kisebb grafikai hibákat javítottak és néhány boostolási lehetőségtől is megszabadult a Valve. Nem részletezték, hogy melyektől, de bizonyára pixelboostokról van szó, amelyek tiltottak a versenyeken – jó döntés volt, hogy még a Major előtt sort kerítettek erre.

Rio-matrica galériáink

Contenderek
Challengerek

Borítókép: Valve
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!