Hirdetés

VALORANT: Végre azzal foglalkozik a Riot, amivel már rég kellett volna!

Pályavétók, új játékmód... végre egy értékes frissítés lehet készülőben.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Műsorajánló

Műsorajánló

Esport1 Podcast

Balhé a Roblox körül, Csacsi és bluerzor is belevág a szezonba és ütős lett a The…

Egyre csak kavarognak a dolgok Roblox körül és úgy néz ki csúnya vége lehet az egésznek. Vizicsacsi és bluerzor is megkezdte a 2023-as évet és közben befutott a The Mandalorian 3. évadának előzetese is.

Hirdetés

Rendkívül örömteli, amikor a huszadik lényegtelen változást eszközölik a legkevésbé játszott pályákon vagy amikor a tizenötödik füstöt és flasheket dobáló Ügynökkel áll elő a Riot Games, de azért sokkal jobb amikor valóban fontos frissítésen dolgoznak, olyan funkciókkal teletömve, melyek tényleg hiányoznak a játékból. Úgy tűnik, most végre ez a helyzet!

Ha hihetünk a legújabb kiszivárgott információknak, akkor a Riot Games a VALORANT ranked játékmódját fogja feltuningolni, méghozzá egy teljesen új móddal, ami elképzeléseik szerint új szintre emeli majd a kompetitív FPS ranked rendszerét. Az egyelőre Premium kódnévre hallgató játékmód egyfajta beépített bajnokság lesz.

Saját csapatot hozhatunk majd létre, névvel, logóval, leírással és minden egyéb finomsággal, a csapatok pedig az adott szezon belül küzdhetnek majd meg egymással különböző in-game jutalmakért. Bárki részt vehet ebben a játékmódban, ám a szezon végén kezdődő kvázi Rájátszásba csak az addig legjobban teljesítő alakulatok kerülhetnek majd, akik aztán egymás között döntik el, hogy ki is az erősebb.

Ezt láttad már?

Sőt, nem elég, hogy ezzel új értelmet, új célt adnak a játék ranked oldalának, de jó eséllyel a végre megvalósuló pályavétó rendszer is helyt kaphat majd a játékmódban, ami ugyancsak extra izgalmat kölcsönözhet majd a Premiumnak.

A pletykák szerint a játékmód tesztelése a jövő héten kezdődik, de csak egyes régiókban és csak maroknyi játékos számára. Kíváncsian várjuk, hogy végül hová halad majd a projekt, nem lenne rossz, ha tényleg felfrissítenék kicsit a VALORANT kompetitív részét.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!