Hirdetés

Ünnepel a Bethesda, ezért ingyenesen játszható a Fallout 76

Te is élsz a lehetőséggel?

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Műsorajánló

Műsorajánló

Esport1 Podcast

Balhé a Roblox körül, Csacsi és bluerzor is belevág a szezonba és ütős lett a The…

Egyre csak kavarognak a dolgok Roblox körül és úgy néz ki csúnya vége lehet az egésznek. Vizicsacsi és bluerzor is megkezdte a 2023-as évet és közben befutott a The Mandalorian 3. évadának előzetese is.

Hirdetés

Azok után, hogy bekerült a Prime Gaming kínálatába is, a Fallout 76 most egy hétig mindenki számára ingyenesen játszható, mivel a fejlesztő Bethesda az apokaliptikus, túlélő RPG-sorozat 25. évét ünnepli, emellé egy sor ajándéktárgyat és akciót is kínál, valamint új küldetéseket tesz elérhetővé a Fallout Shelterhez.

Egészen hihetetlen, de immár negyed évszázada annak, hogy a Fallout először megjelent 1997-ben. Azóta egy sor játék követte, például a New Vegas, vagy 2018-as Fallout 76, amely most október 4-től október 10-ig ingyenesen játszható.

Az induláskor tapasztalt nehézségek ellenére az egymást követő frissítések és az új Pitt-kiegészítő segítségével egy remek MMORPG-t kaptunk, amelyben most te is részt vehetsz. Amennyiben korábban nem játszottál a sorozattal, vagy csak a Fallout 76 nem volt szimpatikus, most következmények nélkül tehetsz vele egy próbát. A Fallout-sorozat többi játéka is elérhető a Steamen, és a játékosok október 18-ig számos kedvezményt vehetnek igénybe. Így a rajongóknak ez egy remek alkalom lehet arra, hogy betöltsék azt az űrt, ami a Starfield utáni várakozást jelenti.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Te rendelkezel Amazon Prime Gaming-előfizetéssel?

  • 86 %
  • 14 %
Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!