Hirdetés

Ünnepel a Bethesda, ezért ingyenesen játszható a Fallout 76

Te is élsz a lehetőséggel?

Hirdetés

Azok után, hogy bekerült a Prime Gaming kínálatába is, a Fallout 76 most egy hétig mindenki számára ingyenesen játszható, mivel a fejlesztő Bethesda az apokaliptikus, túlélő RPG-sorozat 25. évét ünnepli, emellé egy sor ajándéktárgyat és akciót is kínál, valamint új küldetéseket tesz elérhetővé a Fallout Shelterhez.

Egészen hihetetlen, de immár negyed évszázada annak, hogy a Fallout először megjelent 1997-ben. Azóta egy sor játék követte, például a New Vegas, vagy 2018-as Fallout 76, amely most október 4-től október 10-ig ingyenesen játszható.

Az induláskor tapasztalt nehézségek ellenére az egymást követő frissítések és az új Pitt-kiegészítő segítségével egy remek MMORPG-t kaptunk, amelyben most te is részt vehetsz. Amennyiben korábban nem játszottál a sorozattal, vagy csak a Fallout 76 nem volt szimpatikus, most következmények nélkül tehetsz vele egy próbát. A Fallout-sorozat többi játéka is elérhető a Steamen, és a játékosok október 18-ig számos kedvezményt vehetnek igénybe. Így a rajongóknak ez egy remek alkalom lehet arra, hogy betöltsék azt az űrt, ami a Starfield utáni várakozást jelenti.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Nézd meg legújabb videónkat

Kövess Minket!Hirdetés

Te rendelkezel Amazon Prime Gaming-előfizetéssel?

  • 86 %
  • 14 %

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés