Hirdetés

Fortnite: Több terület is mozgásnak indult

A tegnapi 21.10-es frissítés több területen is változtatott.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Műsorajánló

Műsorajánló

Esport1 Podcast

Balhé a Roblox körül, Csacsi és bluerzor is belevág a szezonba és ütős lett a The…

Egyre csak kavarognak a dolgok Roblox körül és úgy néz ki csúnya vége lehet az egésznek. Vizicsacsi és bluerzor is megkezdte a 2023-as évet és közben befutott a The Mandalorian 3. évadának előzetese is.

Hirdetés

Ahogy arról egy korábbi cikkben is írtam, számos szivárogtatás jelezte, hogy a levegőbe emelkedett területek idővel útnak indulnak. Tegnap érkezett meg Chapter 3 Season 4 első nagyobb frissítése, amely változást hozott a szigeten elérhető tárgyak és a Creative mód tartalmában, valamint a pályán is intenzív változások történtek – az előzetes várakozásoknak megfelelően.

Sleepy-t és Butter Barnt elérte a króm, a léghajó, a Tilted Towersben található No Sweat Building és a kalózhajó – melyek már lebegtek – pedig útnak indultak a sziget felett.

Ezentúl arra számíthatunk, hogy még több terület fog változni ehhez hasonlóan, és egyre több épület kerül fel az égre, és repked majd ott. Valószínűleg ez azért van, hogy meneküljenek a króm általi pusztítás elöl, amely idővel beterítheti a sziget nagy részét. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Mit gondolsz jó irányba változik a pálya?

  • 40 %
  • 0 %
  • 60 %
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!