Hirdetés

Több mint egy nappal a start után még mindig stabilitási problémákkal küzd az Overwatch 2

A Blizzard szakembereinek nehezen sikerül elhárítani a DDoS támadás okozta károkat. 

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Műsorajánló

Műsorajánló

Esport1 Podcast

Balhé a Roblox körül, Csacsi és bluerzor is belevág a szezonba és ütős lett a The…

Egyre csak kavarognak a dolgok Roblox körül és úgy néz ki csúnya vége lehet az egésznek. Vizicsacsi és bluerzor is megkezdte a 2023-as évet és közben befutott a The Mandalorian 3. évadának előzetese is.

Hirdetés

Kedd este érkezett meg hivatalosan is az Overwatch 2, a start azonban szép szóval is botrányosra sikerült. Először is, hatalmas sorok alakultak ki a belépésnél és volt olyan játékos, aki 40 ezres sort állt végégig, viszont azok sem voltak biztonságban, akik már bejutottak, mivel a szerverek stabilitási problémával küzdöttek és benne volt a pakliban, hogy a rendszer simán kidob. A helyzet idővel kicsit gyanússá vált és a Blizzard hivatalosan is megerősítette, hogy többszörös DDoS támadás érte őket, ennek köszönhetően omlott össze minden. 

Habár a fejlesztők folyamatosan dolgoztak a hibák elhárításán és a rendszer stabilabbá tételén, még tegnap este is akadtak problémák a bejelentkezéssel és a játékban maradással. Hatalmas sorok ugyan már nem voltak, viszont még velem is előfordult, hogy ranked közben a program gondolt egyet és parkolópályára tett, mondván rám fér egy kis pihenés. Nem én voltam az egyetlen, aki így járt, az alábbi videóban például egy Junkrat playert a kritikus pillanatban penderített ki a szeró, még mielőtt célba érhetett volna a kerékkel. 

Sajnos ilyenkor a játék nem enged vissza azonnal, rögtön sorba kell állnunk és a lassú folyamat miatt benne van a pakliban, hogy lekéssük a meccs végét. Korábban ilyenkor a rendszer vereségnek könyvelte el a dolgot, a fejlesztők jelenleg viszont türelmesek és nem számít, ha kifagyás miatt bukjuk a kompetitív mérkőzést. Mindez apró gesztus a fejlesztők részéről, de rendkívül fontos, így a rajongók talán kevésbé vannak kiakadva egy-egy error után. Reméljük a napokban a Blizzard megoldja a gondokat és végre valahára nyugodtan játszhatunk. A körülmények ellenére egyébként nektek hogy tetszik az Overwatch 2? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!