Imádod a Marvel-játékokat? – Akkor van egy remek hírünk!

Imádod a Marvel-játékokat? – Akkor van egy remek hírünk!

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de egy Fantastic Four játék például izgalmas lehetne.

Miközben a DC-oldalán továbbra is szenvedősen mennek a filmek, a sorozatok és a videójátékok is - igen, rád gondolok éppen kedves förtelmes Gotham Knights - addig a Marvel nem panaszkodhat. Bár az MCU egyre többek szerint elveszítette a varázsát, még mindig sikeresek a filmjeik és a játékok között is egyre több Marvel-programot találunk. Decemberben például jön a Marvel's Midnight Suns, de hamarosan PC-re érkezik Miles Morales is, sőt, az EA is Marvel-játékon dolgozik, pontosabban játékokon.

Az már bejelentették, hogy a Motive-szárnyai alatt készül egy nagyszabású, AAA-kategóriás Vasember-játék, amit már tűkön ülve várunk, nagyon szeretnénk már előzetest látni belőle. Az ígéretek szerint egy TPS, akció-kalandjátékról lesz szó, amiben egy új, sosem látott Marvel-sztorit élhetünk majd át, megtapasztalhatjuk milyen valójában a karakter élete, legyen szó akár Tony Starkról civilként, akár Vasemberről.

Az EA azonban nem áll meg ennyinél. Frissen jelentették be, hogy hosszú távú szerződést kötöttek a Marvellel, aminek értelmében összesen három játékon dolgoznak most. Ebből lesz az első a Vasemberre fókuszáló program. A maradék kettőt nyilván nem részletezték még, nem árultak el róluk semmit, csak azt, hogy élnek a projektek.

A gamerek Marvel-rajongó felének azonban ennyi is elég volt, azonnal elindult a hypevonat, mindenki azt várja, hogy mikor tudhatunk majd meg többet ezekről a játékokról. A legfontosabb kérdés persze az, hogy az EA mely karakterrel vagy karakterekkel szeretne majd dolgozni?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!