Hirdetés

R6E: A Rainbow Six Extraction se maradt ki a halloweeni őrületből

Hiába haldoklik a játék, egy jó halloweeni esemény még feldobhatja a szervereket.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

BLAST: World Final 2022

FaZe Clan vs. G2 Esports

Esport1 Podcast

Meghackelték a Riotot, indul az IEM Katowice és hatalmas csalódás a Forspoken

Feltörték a Riot szervereit és ellopták a LOL forráskódját is többek között. A hacekerek 10 millió dollárt követlenek de a cég nem fizet.

Hirdetés

A halloween őrülete a Rainbow Six Extractiont is elérte és bár nem túl tömöttek a játék szerverei, akik még aktívak, azok most igazán skinekre csaphatnak le. Összesen négy új skin bundle érkezett a játékba, egyik jobb, mint a másik. Zofia, Finka, Vigil és Doc lettek a kiválasztottak, ők kaptak most új skineket és azt kell mondanunk, ezúttal nem hibáztak a készítők. A Rainbow Six Extraction halloweeni csomagjai már megtalálhatók a boltban, jelenleg mind a négy pakk 900 R6 Creditbe kerül. 

A galériáért kattints a képre! 

Halloween a Rainbow Six Siege-ben

Ha ez a négy csomag nem győzött meg arról, hogy Extractionben szeretnéd ünnepelni a halloweent, akkor érdemes szétnézned a Rainbow Six Siege boltjában is. Már néhány hete tart a Doktor's Curse event, egy korlátozott ideig elérhető játékmód, ami Theme Park rework előtti verzióján játszódik. Ha ez sem lenne elég, akkor most a Containment Collectiont is elérheted a boltban. Ezek a csomagok november 4-ig vásárolhatók meg. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!