Fortnite: Többek között Uborka Ricket is megszerezhetjük ingyen

Fortnite: Többek között Uborka Ricket is megszerezhetjük ingyen

Itt a remek alkalom, hogy mindenki feltankoljon ingyenes itemekből.

Az Epic Games mostanában csupa meglepetés, hiszen nem elég, hogy a Fortnitemares alatt a semmiből újabb Rick and Morty tartalmak érkeztek a játékba, most kezdetét vette egy Star Wars hét amire szintén senki nem számított, de kiderült, hogy végre egy ingyenes Rick kinézetet is szerezhetünk, ráadásul nem is akármelyiket. Ezenfelül eljött annak is az ideje, hogy a halloweeni Chrome Punk skint feloldhassuk.

A Fortnitemares alatt bekerült Horde Rush játékmód még további két hétig velünk marad, és ezalatt lehetőségünk lesz a küldetések teljesítésével XP-t, valamint az összes elvégzésével a Pickle Rick back blinget megszerezni.

Viszonylag egyszerű feladatokról van szó, melyeket simán teljesítünk, ha játszunk pár menetet. A sorozat rajongóinak ez mindenképpen egy ünnepnap, hiszen nem győzöm hangsúlyozni, hogy a miénk lehet a legendás Uborka Rick, és minden csatába magunkkal vihetjük.

Végre kiderült az is, hogy miként oldhatjuk fel a Chrome Punk kinézetet, ami a kidolgozottsága alapján simán lehetne egy 1500 V-Bucks-ba kerülő Item Shoppos elem. Csupán annyi a dolgunk, hogy lépjünk 50 szintet. Erre január 1-ig van lehetőségünk, így azoknak sem jelenthet akadályt, akik mondjuk csak hétvégente játszanak 1-2 órát. Út közben további két jutalmat szerezhetünk – 10 szint után a Chromeseed Back Blinget, 20 szint után pedig a Graveyard Rave Loading Screent.

Ritkán van lehetőségünk ennyi, és ilyen minőségi itemek ingyenes bezsebelésére, így mindenkinek azt ajánlom, hogy csapjon le rájuk, különben később szomorú perceket élhettek át, mikor egy Chrome Punk,a hátán Pickle Rickkel elrohan előttetek, és tudjátok, ezek ti is lehetnétek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyiknek örülsz jobban?

  • 57 %
  • 43 %