Fortnite: Star Wars őrület az Item Shopban

Fortnite: Star Wars őrület az Item Shopban

Rengeteg új tartalom érkezett a Battle Royale-ba, és ez teljesen felforgatta a játékot.

Izgalmas hetek állnak mögöttünk, hiszen most zajlott a játék minden évben legjobban várt eseménye, a Fortnitemares. Sajnos az idei halloweeni event nem igazán sikerült kiemelkedőre, és a közösség többsége inkább csalódottan várta a végét. Annak ellenére, hogy kaptunk külön játékmódot, új fegyvert és sok menő skint, most nem sikerült megteremteni a szokásos hangulatot, amiért mindenki annyira imádta.

Kicsit olyan érzésem van, mintha már előre készült volna a játékosok negatív reakciójára az Epic Games, hiszen ahogy a 22.30-as frissítéssel véget ért az esemény november 1-én, azzal a lendülettel egy újabb kezdődött, a Skywalker Week.

A Skywalker hét keretében visszatért a játékba a fénykard, az E-11 Blaster Rifle, a Pulse Rifle, valamint a Junk Rift. Természetesen nem maradtunk új kozmetikai elemek nélkül sem, és a több hónapos szivárogtatásoknak megfelelően, megvásárolhatjuk Skywalkert, de Leia Organa és Han Solo is beszerezhető a boltból. Az érkezett itemeket az alábbi galériában tekinthetitek meg:

Luke Skywalker

A galériáért kattints a képre!

A Star Wars rajongókat biztosan kárpótolja ez az esemény az elmúlt hetek történéseiért, de kérdéses, hogy mennyiszer játszhatja még el az Epic a különböző kollaborációk ismételgetését anélkül, hogy a játékosok ráunnának. Az új skineknek nyilvánvalóan mindenki örül, de a fénykardok pár havonta történő ki és bevétele egy idő után veszít a varázsából, és ez nálam már megtörtént, arról nem is beszélve, hogy minden egyes alkalommal teljesen felborítja a Battle Royale aktuális erőviszonyait.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Ti örültök az együttműködésnek?

  • 25 %
  • 0 %
  • 13 %
  • 63 %