Game Pass előfizetést szerezhetsz, ha Twitchen feliratkozol streamerekre!

Game Pass előfizetést szerezhetsz, ha Twitchen feliratkozol streamerekre!

Siess, mert csak korlátozott ideig elérhető az akció!

Nagyon jó hír érkezett azok számára, akik még nem rendelkeznek esetleg Twitchen subbal, és nincs Game Pass-előfizetésük. Ez az akció talán azok számára a legkedvezőbb, akiknek egyik sincs, de meglévő Twitch-előfizetés mellett még bőven érdemes elgondolkoznod az ajánlaton. Ugyanis összefogott a két óriáscég, az Amazon és a Microsoft és egy egyedülálló lehetőséget kínál. 

Blogbejegyzésükben azt írják: „Korlátozott ideig az Xbox-szal együttműködve PC Game Pass próbaverziót biztosítunk, ha előfizetéssel támogatod a Twitch-streamelőket! November 3. 18 órától november 11. 23 óráig 3 hónap PC Game Pass-t kapsz (csak új Game Pass-tagok számára érvényes), ha két új Twitch-előfizetést és/vagy ajándék előfizetést vásárolsz. Az ajánlat két új előfizetés vagy ajándék előfizetés megvásárlására vonatkozik, bármely szintre, bármely csatornán a Twitch.tv-n; a vásárlás több csatornán is történhet; azonban nem vonatkozik a meglévő ismétlődő előfizetésekre vagy Prime előfizetésekre."

Tehát további előnyöket szerezhetünk azért, ha előfizetünk egy streamerre, az emote ikonok, a reklámmentes közvetítés és egyéb juttatások mellé. Amint a promóció élesedik, a frissített Drops and Rewards oldalon lesz látható egy kód a vásárlás után, amit be tudsz váltani az Xbox weboldalán. Ezt november 19. 7:59-ig lehet beváltani. A jogosult előfizetések közé tartoznak a következők:

  • Új havi előfizetések (bármely szint)
  • Több hónapos előfizetések (3 hónapos, 6 hónapos)
  • Ajándék előfizetés (tetszőleges szint, tetszőleges számú hónapra)

Amennyiben már rendelkezel subbal, és nem szeretnél más tartalomgyártóra előfizetni, most kisegítheted barátaidat, barátnődet, testvéredet, vagy ismeretleneket is akár, hogy élhess a Game Pass nyújtotta lehetőségekkel. Azonban fontos, hogy ezzel azok nem tudnak élni, akik vagy rendelkeznek Game Pass-előfizetéssel vagy korábban már igényeltek Game Pass próbaverziót, tehát csak az új Game Pass-felhasználók számára elérhető! A Microsoft egy újabb platformot talált, ahol növelheti bázisát. Mivel a Twitch az egyik legnagyobb, a játékközösséget kiszolgáló platform, a promóció jó módja annak, hogy jelentős figyelmet kapjon a játékrajongók körében, és növelje a PC Game Pass előfizetői körét. 

Mi az a PC Game Pass?

A PC Game Pass több száz kiváló minőségű PC-játékot tesz elérhetővé havi díjért cserébe. A megjelenés napján megjelenő vadonatúj címektől kezdve az olyan ikonikus franchise-okon át, mint a Halo, de tartalmaz indie játékokat, blockbustereket és olyan PC-s kedvenceket, mint az Age of Empires IV vagy a Flight Simulator például. Mindez elérhető az Xbox alkalmazással PC-n, egyszerűen töltsd le, ami megtetszik. Arra viszont figyelj, hogy az előfizetés automatikusan a szokásos havi áron folytatódik, hacsak le nem mondod.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te rendelkezel előfizetéssel egy streamernél?

  • 13 %
  • 13 %
  • 75 %