Hirdetés

R6S: Visszatért a Containment Collection, érdemes minél előbb lecsapni rá

Az Extraction által inspirált csomagok újra elérhetők a boltban!

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

BLAST: World Final 2022

FaZe Clan vs. G2 Esports

Esport1 Podcast

Meghackelték a Riotot, indul az IEM Katowice és hatalmas csalódás a Forspoken

Feltörték a Riot szervereit és ellopták a LOL forráskódját is többek között. A hacekerek 10 millió dollárt követlenek de a cég nem fizet.

Hirdetés

Múlthéten a Rainbow Six Siege boltjába ismét megérkeztek a Containment Collection csomagjai. Ezekkel a skinekkel elsőként 2021 augusztusában találkoztunk, főleg az Extraction közeli megjelenése miatt. A Rainbow Six: Extraction által inspirált csomagokat csak limitált ideig érheted el, ezért érdemes minél előbb beszerezni őket, feltéve ha tetszenek a skinek. Sajnos a Containment event idén nem tér vissza a játékba, de a kinézeteket egészen november 4-ig tudod megvenni a boltban. Az összes bundle tartalmaz egy fegyver skint és egy karakterhátteret is.

Ezek a packek hasonlóak az alpha csomagokhoz és szerencsére egy darabot mindenki kapott belőlük, teljesen ingyen. Extra tasakokat tudsz szerezni Renownból és R6 Creditből is, végre van mire költenünk a sokszor már spamként gyűlő Renownt. A premium battle pass tulajdonosokra most is érvényes a 10% kedvezmény, amivel egy csomag 11 250 Renownba vagy 270 R6 Creditbe kerül. 

Germination Bundle

A galériáért kattints a képre!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!