Egyik szemünk sír, a másik nevet –  Új Stranger Things játék érkezik

Egyik szemünk sír, a másik nevet – Új Stranger Things játék érkezik

Te játszanál egy PC-re és konzolokra is kiadott izgalmas Stranger Things játékkal?

A nagy erő, nagy felelősséggel jár, ezt Ben bácsi óta tudjuk. Bizonyos értelemben pedig, ráhúzhatjuk ezt a hirtelen jött sikerre és elismerésre is, amit sokszor láthatunk például a gyerekszínészek között. A Stranger Things fiataljai például egyik napról a másikra lettek világhírűek, milliók rajongnak értük és a sorozatért is, de persze a hírnévnek van árnyoldala is, amivel nekik már rendkívül fiatal korban meg kellett küzdeniük. A Lucas Sinclert alakító Caleb McLaughlin október elején őszintén beszélt azokról a problémákról, amik a hírnévvel karöltve kerültek hirtelen a mindennapjaiba.

Szerencsére azonban jóval több a pozitív visszajelzés, jóval több a rajongó, a lelkes és kedves rajongó, mintsem a károgók és rosszakarók. A Stranger Things óriási sikernek örvend már 2016 óta, ezt senki sem vitatja és bár jövőre jön az ötödik, egyben befejező évad, úgy tűnik a széria egészen más vizeken is kipróbálja magát.

A széria évadainak értékelése a Rotten Tomatoes összesítése alapján

Azok után, hogy a sorozat egyes szereplői és karakterei feltűntek már olyan játékokban, mint például a Fortnite, most úgy tűnik, hogy saját nagyképernyős (mobilos már létezik) játékkal is gazdagodik a Stranger Things.

Nem csalás, nem ámítás, jön a Stranger Things VR, méghozzá az egyik legjobb fejlesztőcsapattól, akik VR-játékokkal foglalkoznak. A projekt ugyanis a Tender Claws (Virtual Virtual Reality, Tempest) műhelyében formálódik és egy VR-környezetben játszható horrorról van szó, ami felvonultatja majd az összes jól ismert helyszínt és karaktert, ám ezúttal mi magunk is ott leszünk az események sűrűjében.

Izgatottan várjuk a programot, még akkor is, ha csak a VR-játékosok profitálhatnak majd belőle. Ki tudja, ha sikeres lesz, talán más platformokra is készülhetnek majd Stranger Things játékok, nem csak VR-ra. A Stranger Things VR 2023 telén érkezik majd, a fejlesztők elmondása alapján az összes nagy VR-platformra, ám ettől több részletet még nem árultak el.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!