Dr Disrespect szerint változtatni kéne a Warzone 2 új DMZ játékmódján

Dr Disrespect szerint változtatni kéne a Warzone 2 új DMZ játékmódján

Nem volt maradéktalanul elégedett azzal, amit először látott.

Habár Dr Disrespect már nagyban a saját játékán dolgozik – amiről még csak keveset tudunk –, elmondása szerint szívesen játszana majd a Warzone 2-vel, mivel szerinte a közeljövőben nem igazán lesz más alternatíva. A népszerű streamert rosszul érintette, hogy nem kapott lehetőséget a játék megjelenés előtti felfedezésére – sok más tartalomgyártóval ellentétben –, hiszen valószínűleg már konkurenciaként tekintenek rá.

A napokban azonban az élőközvetítése során, becsatlakozott DrLupo adásába, aki éppen a Warzone 2 DMZ játékmódját tesztelte. Ez  a mód az Escape from Tarkovhoz hasonlóan lett felépítve, így PvE elemeket is tartalmaz. A látottak alapján a Doki megosztotta a nézőkkel a véleményét és aggályait, melyek szerinte negatív hatással lehetnek a játékélményre.

Első körben a túlságosan sok botot tartja problémának, melyekkel felesleges és hosszan tartó tűzharcok alakulnak ki, arról nem is beszélve, hogy hatalmas a Warzone 2 Al Mazrah térképe, ami szintén a mód kárára válhat. Ezután azt a kérdést feszegette, hogy a küldetések vajon elég izgalmasak és különlegesek lesznek-e ahhoz, hogy a játékosok ne unják meg őket egyhamar, vagy egy idő után mind ismétlődőek-e.

A követőinek egy része teljes mértékben egyetért Dr Disrespect felvetéseivel, míg egy másik tábor túlzásnak gondolja ezeket a negatív kritikákat. Mindenesetre a streamert valószínűleg nem sokat láthatjuk majd a DMZ módban, hiszen inkább a Battle Royale felé húz a szíve.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyiket várod jobban?

  • 60 %
  • 40 %