Hirdetés

A GTA 6 vajon képes lesz megdönteni a Rockstar Games előző játékainak rekordjait?

Izgalmas adatok kerültek megosztásra a Grand Theft Auto és a Red Dead Redemption videojáték-sorozatokkal kapcsolatban.

Esport1 Podcast

Vizicsacsi új csapatot talált és szárnyal a Ragnarök!

Mégis talált magának csapatot a magyar játékos, így megint láthatunk hazai megmozdulásokat az LEC-ben. A Ragnarök gyakorlatilag letarolta a játékpiacot, mind eladásban, mind pedig a Twitch számokban. Egy kutatásból pedig kiderült, hogy melyik játékok tudják a legjobban felhúzni a játékosaikat.

Hirdetés

A többek között a Rockstar Gamest is birtokló Take-Two Interactive, megosztotta a 2023 második negyedévéig összesített játékonkénti eredményét, melyből megtudhattuk, hogy például mennyi az eladott darabszám, és egyéb érdekes információkat. A GTA és a RDR hatalmas sikereseket tudhat a háta mögött, és az érdeklődés irántuk a mai napig töretlen.

A Red Dead Redemption sorozat összesen több mint 70 millió eladással rendelkezik, melyből 46 millió az RDR2-höz kötődik. Ezzel ő lett az elmúlt öt év második legkelendőbb játéka az Egyesült Államokban.

A Grand Theft Auto franchise elképesztő mennyiségű, 385 millió eladott példánnyal büszkélkedhet, melynek közel a felét – 170 millió – a GTA 5 produkált. Ezzel ez a rész lett az elmúlt tíz év legkelendőbb játéka az Egyesült Államokban.

A sajtó már hónapok óta a GTA 6-tól hangos, főleg mióta megtörtént a hatalmas kiszivárogtatás. Az elején félő volt, hogy ez milyen hatással lesz a következő rész megítélésére, azonban úgy tűnik, hogy inkább csak növelte a várakozók felfokozott hangulatát. A lelkes rajongók megpróbáltak minden információmorzsát feldolgozni, és ezáltal összeállítani azt, hogy pontosan mire is számíthatunk, ám a játék összetettségének és a nem túl sok adatnak köszönhetően, csak részben jártak sikerrel.

Ami eddig kiderült a játékról, az bizakodásra ad okot, így jogosan tehető fel a kérdés, hogy a GTA 6 képes lesz-e idővel túlszárnyalni az elődje teljesítményét, vagy az egy lehetetlen küldetés.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Szerinted nagyobb siker lesz a 6. rész, mint az 5.?

 • 63 %
 • 38 %
Hirdetés
2 db hozzászólás
 • centre_syrup 18 napja
  GG
  0 0 Válasz
 • GeryDee 16 napja
  Szerintem sokan fogják venni, mert hát mégis csak egy GTA. De nem hiszem, hogy überelni tudja majd az előző részt
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!