Fortnite: MrBeast együttműködés jön a játékba

Fortnite: MrBeast együttműködés jön a játékba

Ti megvásárolnátok egy MrBeast skint?

MrBeast pár éve elképesztő sebességgel robbant be a köztudatba, mikor is az egyedülálló videóinak köszönhetően a YouTube-csatornája eszméletlen növekedésbe kezdett. Mára már 111 millió feliratkozóval büszkélkedhet, de mellette egy saját online étteremláncot is kiépített MrBeast Burger néven.

A Fortnite közösség körében régóta visszatérő téma, hogy a népszerű tartalomgyártó is legyen megvásárolható, azonban erre eddig nem került sor, és semmilyen biztató utalást sem kaptunk, egészen az FNCS-ig.

Az FNCS helyszínén megjelent egy hatalmas MrBeast Burger, és egy ehhez kapcsolódó felirat. Egyenlőre ennél többet nem tudunk, de sok rajongó abban reménykedik, hogy végre ő is megszerezhető lesz az Icon Seriesből. Szerintem valószínűbb, hogy a Chapter váltáskor – december elején – új étteremlánc érkezik a Battle Royale szigetére, ez pedig a MrBeast Burger lesz – de ez is csak egy teória. 

Mindenesetre a youtuber nem arról híres, hogy kiskaliberű dolgokat művel, így én valami igazán nagy durranásra számítok a kollaboráció kapcsán.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te megvennél egy MrBeast skint?

  • 45 %
  • 55 %