Hirdetés

Fortnite: MrBeast együttműködés jön a játékba

Ti megvásárolnátok egy MrBeast skint?

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

BLAST: World Final 2022

FaZe Clan vs. G2 Esports

Esport1 Podcast

Meghackelték a Riotot, indul az IEM Katowice és hatalmas csalódás a Forspoken

Feltörték a Riot szervereit és ellopták a LOL forráskódját is többek között. A hacekerek 10 millió dollárt követlenek de a cég nem fizet.

Hirdetés

MrBeast pár éve elképesztő sebességgel robbant be a köztudatba, mikor is az egyedülálló videóinak köszönhetően a YouTube-csatornája eszméletlen növekedésbe kezdett. Mára már 111 millió feliratkozóval büszkélkedhet, de mellette egy saját online étteremláncot is kiépített MrBeast Burger néven.

A Fortnite közösség körében régóta visszatérő téma, hogy a népszerű tartalomgyártó is legyen megvásárolható, azonban erre eddig nem került sor, és semmilyen biztató utalást sem kaptunk, egészen az FNCS-ig.

Az FNCS helyszínén megjelent egy hatalmas MrBeast Burger, és egy ehhez kapcsolódó felirat. Egyenlőre ennél többet nem tudunk, de sok rajongó abban reménykedik, hogy végre ő is megszerezhető lesz az Icon Seriesből. Szerintem valószínűbb, hogy a Chapter váltáskor – december elején – új étteremlánc érkezik a Battle Royale szigetére, ez pedig a MrBeast Burger lesz – de ez is csak egy teória. 

Mindenesetre a youtuber nem arról híres, hogy kiskaliberű dolgokat művel, így én valami igazán nagy durranásra számítok a kollaboráció kapcsán.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Te megvennél egy MrBeast skint?

  • 45 %
  • 55 %
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!