GTA 5: Pár perc alatt szerezhetsz 500 000 dollárt, teljesen ingyen

GTA 5: Pár perc alatt szerezhetsz 500 000 dollárt, teljesen ingyen

Sokaknak nincs már pénzügyi problémája a GTA Online-ban, de az ingyen pénz mindig jól jön.

A GTA Online során ma már rengeteg helyről lehet pénzt szerezni, különböző businessek, jobok, heistek – és sok más lehetőség – segítenek abban, hogy meg tudd vásárolni Los Santos egyébként drága termékeit, ingatlanjait, járműveit stb. Emellett azért most már a legtöbb játékos nem küzd financiális válsággal, köszönhetően például a 2020-ban bekerülő Cayo Perico Heistnek, amely ugyan nerfelve lett a nyári DLC érkezésével, de még mindig kiemelkedő pénzszerzési lehetőséget biztosít. A Rockstar Games is sokat segít az utóbbi években, (no, nem a bugok vagy csalók eltávolításával), rengeteg alkalommal hirdet valamilyen akciót, amiért aztán 100, 200, 250 ezer in-game pénzt ad cserébe, néha akár többet is. Jelenleg is fut egy ilyen akció, ha november 23-ig az összes heist finálét teljesíted, 2 millió dollár üti a markod. Az akció november 3-tól számít, és az alábbi heisteket kell megcsinálnod:

  • Fleeca Job
  • Prison Break
  • Humane Labs Raid
  • Series A Funding
  • Pacific Standard
  • Doomsday Act 1: The Data Breaches
  • Doomsday Act 2: The Bogdan Problem
  • Doomsday Act 3: The Doomsday Scenario
  • Casino Heist (any approach)

Azonban ezek nem pár perc alatt vannak meg. Van olyan lehetőség viszont, ami körülbelül 10 percet vesz el az életedből, ezért cserébe pedig fél millió játékbeli dollárt kereshetsz. Mit kell ehhez tenned? Ahogyan az alábbi posztban is látszik – amennyiben kaptál egy e-mailt a Rockstartól –,  töltsd ki a GTA Online kérdőívét (ami egy elégedettségi felmérés), ahol visszajelzéseket adhatsz a játékkal kapcsolatban 500 000 $-os jutalomért.

Nem biztos, hogy kaptál ilyen e-mailt, vagy az is lehet, már évekkel ezelőtt, de ha a szerencsések közé tartozol, két Cayo Perico heist között érdemes lehet élni a lehetőséggel (ugyanis jelentkezni vagy feliratkozni nem lehet rá). Bár a közösség nagy része a GTA 6-ot várja, a Rockstar továbbra is aktívan egyengeti a GTA V útját is. Valamint a lehetőség segít feldolgozni a bánatot, hogy végül nem kaptunk Grand Theft Auto filmet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te kaptál ilyen emailt a Rockstartól?