Hirdetés

Fortnite: Végtelen dropot hívhatunk le egy hiba miatt

Ezek után mindenki imádni fogja a Dial-a-Drop tárgyat.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

BLAST: World Final 2022

FaZe Clan vs. G2 Esports

Esport1 Podcast

Meghackelték a Riotot, indul az IEM Katowice és hatalmas csalódás a Forspoken

Feltörték a Riot szervereit és ellopták a LOL forráskódját is többek között. A hacekerek 10 millió dollárt követlenek de a cég nem fizet.

Hirdetés

A napokban megérkezett a 22.40-es frissítés, mely az utolsó a chapterben. Habár előtte nem volt sok újdonság, egy meglepő és izgalmas itemet azért betett a játékba az Epic Games, mely azonnal elnyerte a játékosok tetszését. Ez a tárgy a Dial-a-Drop, mellyel különféle csomagokat hívhatunk le az égből attól függően, hogy mire van éppen a legnagyobb szükségünk.

Természetesen ezzel kapcsolatban sem teljesen zökkenőmentesen a dolgok – ahogy már megszokhattuk –, hiszen egy újabb kellemetlen hiba ütötte fel a fejét, melyet tökéletesen bemutat GKI – tartalomgyártó – az alábbi videóban.

Amennyiben lekérünk egy dropot, majd rögtön eldobjuk a tárgyat, az nem használódik el, így újra igénybe vehetjük. Ezzel a módszerrel végtelen mennyiségű felszerelés szerezhető, ami elképesztően nagy előnyhöz juttatja a használóját. Valószínűleg az Epic már dolgozik a problémán, így nem biztos, hogy mindenkinek lehetősége lesz megtapasztalni ezt.

Az utóbbi hetekben sikerült kordában tartani a különféle bugokat, reméljük, hogy ez sikerül majd Chapter 4 elején is, mikor is minden bizonnyal töménytelen tartalom lepi el a Battle Royale-t.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Tetszik a Dial-a-Drop item?

  • 69 %
  • 31 %
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!