Hirdetés

Fortnite: Új tárgyakkal és játékmóddal érkezett a 22.40-es frissítés

Végre egy tartalmas frissítés.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Műsorajánló

Műsorajánló

Esport1 Podcast

Balhé a Roblox körül, Csacsi és bluerzor is belevág a szezonba és ütős lett a The…

Egyre csak kavarognak a dolgok Roblox körül és úgy néz ki csúnya vége lehet az egésznek. Vizicsacsi és bluerzor is megkezdte a 2023-as évet és közben befutott a The Mandalorian 3. évadának előzetese is.

Hirdetés

Megkaptuk a season, sőt a chapter utolsó frissítését, melyben igazán izgalmas dolgokkal is találkozhatunk. Egy nappal a Chapter 4 bejelentését követően megérkezett a 22.40-es frissítés, és új játékmódot, járművet és tárgyat is hozott a számunkra. Mind közül a legvártabb azonban az 40v40 mód, ami a régi 50v50 átdolgozott verziója, melytől több mint három éve kellett búcsút vennünk.

A Big Battle LTM – 40v40 – ma délutántól lesz elérhető, és itt két 40 fős csapat száll szembe egymással. Ezúttal Zero Build módban érkezett, így építeni nem lesz lehetőségünk. A kör a menet elején azonnal elindul, és igazi ritkaságszámba menő fegyverekkel is találkozhatunk, melyek garantálják számunkra a maximális izgalmat.

A Rocket League-ből ismert Octane ezentúl mind az építős, mind a Zero Build Battle Royale-ban elérhető. A képességeit kissé gyengítették, hogy ne legyen túl erős, de minden eddigi funkcióját megtarthatta, így biztosan nagy élmény lesz vele száguldozni, és repkedni.

Mivel az Octane elől nehéz a menekülés, ezért az Epic Games egy további tárgyat is hozzáadott a játékhoz, a Grapple Glider személyében. Ezzel a tárgyal képesek lehetünk a magasba emelkedni, és az ejtőernyőnket kinyitva, megváltoztatni a helyzetünket a térképen. Tökéletes item a meneküléshez, és az üldözéshez egyaránt. Találkozhatunk vele ládákban és a Supply Dropban.

Örömteli, hogy az évad végére még befért egy ekkora horderejű frissítés, így nem fogunk unatkozni az elkövetkezendő hetekben. Az pedig, hogy mit kapunk majd a Chapter 4-el, valószínűleg minden képzeletünket felülmúlja.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Örülsz a 40v40 módnak?

  • 60 %
  • 40 %
Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!