LoL: Deft egy trükkel próbálta félrevezetni a T1-et a Worlds-döntő előtt

LoL: Deft egy trükkel próbálta félrevezetni a T1-et a Worlds-döntő előtt

Keria és Deft nem szakította meg a kapcsolatot egymással a vb alatt sem.

Mint ismeretes, a DRX 3-2 arányban legyőzte a T1 együttesét a 2022-es League of Legends Worlds döntőjében, így Deft pályafutása során először felemelhette a világbajnoki trófeát. A DRX győzelmére nem sokan fogadtak előzetesen, a papírforma nem mellettük állt, és a T1 játékosai is könnyed, 3-0-s győzelmet vártak. Ez elsőre hangozhat túlzó magabiztosságnak, amit a világ fele mutatnak, de a csapat támogatója, Keria privátban is lebecsülte ellenfelét. Korábban, még a DRX játékosaként megígérte Deftnek, hogy világbajnoki győzelemhez segíti, most összejött, bár minden bizonnyal nem erre gondolt. Volt csapattársakként tartották a kapcsolatot. Meglepő módon ezzel a Worlds ideje alatt sem hagytak fel, és elárulták minden titkukat egymásnak.

Ugyanis nem számítottak arra, hogy találkoznak a torna során, erről maga Deft számolt be a streamje során. Keria megírta neki is privátban, hogy a T1 3-0-ra nyer majd, valamint elárulták egymásnak, hogy alig gyakorolnak a vb alatt, nem pörög a scrimming egyik félnél sem. Emellett a választási és tiltási stratégiáikat is megosztották, így túl sok talányt nem nyújtott egymásnak a két ötös a draft fázis során. Deft viszont úgy döntött, félrevezeti a T1-et, és csinált egy privát szobát, amelyet feltöltött kilenc bottal, így Keriáék azt hihették, hogy egyfolytában gyakorolnak, ezzel elbizonytalanítva őket.

A világbajnok lövész azt is elárulta, nem érezte jól magát az észak-amerikai szerver rangsorolt mérkőzésein, mert túl magas volt a ping, és furcsa hősökkel játszanak. Valamint találkozott olyan esettel, hogy a csapattársa azért afkolt ki, mert a billentyűzetre borította a hamutálat. Az alábbi videóban belenézhettek Deft a streamjébe.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Mikor játszottál utoljára botok ellen?