Hirdetés

Fortnite: Elképesztő hibára derült fény

Ki kell húzni az internet kábelt, hogy előnyre tehessünk szert.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

BLAST: World Final 2022

FaZe Clan vs. G2 Esports

Esport1 Podcast

Meghackelték a Riotot, indul az IEM Katowice és hatalmas csalódás a Forspoken

Feltörték a Riot szervereit és ellopták a LOL forráskódját is többek között. A hacekerek 10 millió dollárt követlenek de a cég nem fizet.

Hirdetés

Pár napja adtunk számot az utolsó komolyabb Fortnite hibáról, amely a Dial-a-Drop itemhez kötődik, és igazságtalan előnyre tehetünk szert általa. Közösen reméltük, hogy Chapter 4 kezdetéig talán már nem látunk egetrengető bugokat, azonban ez elég hamar megdőlt, mikor is GKI – a glitchek megtalálásának mestere – egy eddig számomra teljesen elképzelhetetlen hibáról tett közzé felvételt.

Az Octane Rocket League jármű – a 22.40-es frissítéssel került be a játékba, és természetesen a fentebb említett videó is hozzá kapcsolódik.

A járművel ugye képesek vagyunk boostolásra, mely által sokkal gyorsabb sebességre kapcsolunk, és akár repülhetünk is. Ez azonban viszonylag hamar kifogy, és az újratöltési ideje nem túl gyors. GKI viszont rájött – senki ne kérdezze hogyan –, hogy ha kihúzza az internet kábelt, akkor gond nélkül használhatja ezt a funckiót, így pedig gyorsan nagy távokat tehet meg a szigeten. Ha pedig visszacsatlakozik a hálózatra, nem kerül vissza a kezdőhelyre, hanem az offline módban megtett út végpontján marad.

Első látásra szórakoztatónak tűnhet ez a „kis" hiba, de belegondolva használatával bárhova teleportálhatnak a játékosok anélkül, hogy komolyabb veszély leselkedne rájuk, ezt pedig hamar javítania kell az Epic-nek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Gondoltad, hogy létezhet ilyen hiba?

  • 70 %
  • 30 %
Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!