November végéig ingyenesen játszható a Star Citizen

November végéig ingyenesen játszható a Star Citizen

A grandiózus projektet ismét kipróbálhatjuk.

Ismét eljött az Intergalactic Aerospace Expo 2952 ideje, ami azt jelenti, hogy a Star Citizen átmenetileg ingyenesen játszható. November 18. és 30. között a Star Citizen több, mint 120 hajóját próbálhatod ki teljesen díjtalanul. Köztük van az új Drake Corsair is, amit szintén tesztrepülésre vihetsz. 

A Drake Corsair egy sokoldalú felfedezőhajó, amely harcban is megállja a helyét. Lakóterekkel (a legénység négy tagja számára) és extra nagyméretű üzemanyagcellákkal rendelkezik. Korábban már kínálták eladásra, és eddig 215 dollárért (~85 ezer forint) lehetett megvásárolni, de egyes játékosok az idei IAE után áremelkedést jósolnak. Ez persze csak egy hajó a rengeteg közül, amiből válogathatunk.

A Star Citizen egyébként nem először lett leárazva, már tavaly, valamint júliusban is belenézhettünk egy rövid ideig. Hatalmas projektről beszélünk. 2011 óta fejlesztik, több, mint 4 millió felhasználó már több, mint 500 millió dollárt adományozott a fejlesztésekre, ennek ellenére mindig sok évig nem jelenik meg. Hírek szerint 2027-re várható, de ez csak egy becslés, közel sem biztos. Ezzel a legdrágább játékok között van, de méreteiben is óriási lesz, a legnagyobb nyílt világú programok egyike lesz. A rengeteg tőke ellenére a fejlesztések nem zajlanak zökkenőmentesen, de a fejlesztő ígéri, haladnak, kész lesz, és fantasztikus lesz.

A Star Citizen hatalmas crowdfunding-gyűjtésének nagy részét a drága hajó-felajánlások tették ki. Bár a Star Citizenben nagy és drága hajókat lehet vásárolni, a fejlesztő Cloud Imperium Games szerint a méret nem minden – biztosan el lehet kezdeni a repülést kisebb, olcsóbb gépekkel is, amelyek nem terhelik meg túlzottan a pénztárcánkat. Most azonban tökéletes alkalmad lesz, hogy körülnézz a piacon, mert az összes univerzumon belüli gyártó ott lesz, hogy bemutassa a legújabb űrhajóit, és még azt is megengedik, hogy kipróbáld őket.

Várod már a játék megjelenését? Kipróbálod az ingyenes verziót?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te kipróbálod az ingyenes Star Citizent?