Hirdetés

VALORANT: Új platformra költözhet a népszerű lövölde

Rejtélyes álláshirdetések bukkantak fel a Riot Gamesnél.

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

Az egyik legdinamikusabban fejlődő e-sportjátéknak számít jelenleg a piacon a VALORANT, a Riot Games saját fejlesztésű lövöldéje. A CS:GO és az Overwatch alapjaiból táplálkozó FPS milliókat szegez oda a képernyők elé minden egyes nap, de ez csak a kezdet. A kiszivárgott információk alapján jelenleg azon munkálkodnak a fejlesztők, hogy a mobilos piacot meghódítsák minél hamarabb a shooterrel, de a tervek itt még nem értek véget. Két rejtélyes álláshirdetés került fel a Riot oldalára, amelyek kifejezetten a konzolokon jártasságot szerzett szakembereket keresik.

FPS konzolon? Hogy a viharba ne?!

2022-ben már nem ördögtől való dolog, ha belső nézetes lövöldéket a legmagasabb szinteken is kontrollerrel játszanak. A legjobb példa erre a Call of Duty League, amely főleg az Egyesült Államokban tart jelentős érdeklődésre számot. Többek között ez a videójáték is lehetne a VALORANT egyik vetélytársa, ha tényleg kialakul egy olyan bázis, aki csak kontrollerrel pusztítja az ellenséget. A CS:GO-ról egyelőre nincsenek hírek, hogy átköltözne játékkonzolokra, vagyis egy konkurenciával kevesebbel kell számolnia a Riotnak. Ha szeretnél jelentkezni a Riot által meghirdetett állásokra, akkor az alábbi kompetenciákra és szakmai tapasztalatra van szükséged.

  • A konzolos FPS-ek piacát kívül belül ismerd
  • Legalább egy AAA+ kategóriájú online kompetitív konzoljátékon dolgozz
  • Legyen birtokodban a különböző platformokra történő fejlesztés tudása

Ami biztos, hogy a Riot Games egyelőre még hivatalosan nem erősítette meg a hírt, hogy kifejezetten a VALORANThoz kapcsolódnának ezek a betöltendő munkaterületek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Te játszanál VALORANTot konzolon?

Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!