FIFA 23: Hihetetlen „fejlődést" produkálhatnak a fiatal játékosok egy hiba miatt

Ez a hiba már régebbi FIFA-játékokban is felbukkant.

A FIFA 23 sem mentes a bugoktól, ezeket pedig a játékosok szívesen tárják a világ elé. Egyesek panaszkodva töltik fel az erről szóló videókat és fotókat, mások vicces pillanatot szeretnének okozni, de ezek sokszor arra is kiválóak, hogy a közösség kiderítse, mi okozhatta a hibát, hogy minél többen el tudják azt kerülni – lehetőség szerint. Láttuk már, ahogy Ederson bénázik, a védőket hemperegés közben, vagy épp teljesen összezavarodva, kaptunk rohamot Foden gólörömétől, csak hogy egy néhány példát említsek.  A most elhozott hiba is az utóbbi két kategóriába tartozik. Személy szerint én sose futottam bele, de beszámolók szerint ez nem a jelenlegi program nyavalyája, már korábban is előfordult. Ezúttal nem az Ultimate Team, hanem a Karrier mód tör borsot az orrunk alá.

Ugyanis a játékosok képesek egy év alatt évtizedeket öregedni, majd nemes egyszerűséggel visszavonulni. Ez elképesztően bosszantó lehet, hisz a fiatal gyémántok jelenthetik a klub hosszú távú jövőjét. Viszonylag kevés pénzből lehet kinevelni őket – főleg a már bevált sztárok szerződtetéséhez képest –, jó ideig alacsony a fizetésük, ennek ellenére akár kezdőjátékosok is lehetnek egy rövid idő után. Az utánpótlás tehát kulcsfontosságú egy csapat életében, így érzékeny veszteség lehet, ha egy játékost ideje korán elveszítesz. Már pedig ez történt az alábbi felhasználóval is.

Mitől fordulhat elő, hogy a 16 éves, akadémiáról érkező játékos egy szezon alatt 65 esztendős lesz és visszavonul? Nos, az ok egyszerű, akkor találkozhatunk vele, ha azelőtt módosítunk rajta, mielőtt leigazolnánk az első csapatba. Nem kell itt arra gondolni, hogy 99-esre állítjuk az értékeit, vagy valami hasonló csalásra. Már az is elég, ha a mezét ki/betűrjük, vagy másik cipőt választunk neki. Persze sok kommentelő viccesre vette a figurát, és megjegyezte, „amikor hazudsz a születési anyakönyvi kivonatodban"„én is hasonlóan éreztem magam, amikor betöltöttem a harmincat". A hiba tehát nem az ön készülékében van, de óvatosan a 23 év alatti játékosok módosításával!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te is találkoztál már ezzel a hibával?

Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.