LoL: Nem volt felhőtlen a viszony a DRX játékosai között a Worlds alatt

LoL: Nem volt felhőtlen a viszony a DRX játékosai között a Worlds alatt

Sok csapatot összetört volna egy ekkora vita.

Most már tudjuk, nem lett negatív következménye a csapat eredményeit illetően annak, hogy a DRX-en belül egy nagyobb vita alakult ki Pyosik és egy csapattársa között. Az azóta sokat kritizált dzsungeles – aki a hírek szerint az LCS-ben szereplő Team Liquidnél folytatja – számolt be egy közvetítésben arról, hogy az egyik társával sok súrlódása volt, nem egyszer éles szóváltás is kialakult a felek között, Pyosik pedig szó szerinti fordításban bogárnak nevezte társát. Először nem tudtuk kinek címezte a sértéseket, sokan Zekára és Kingenre tippeltek, mivel ők fiatalabbak Pyosiknál. Végül felfedte, hogy a találgtatások tévesek voltak és a támogatónak, BeryLnek szólt. Mindez állítólag a csoportkör alatt a Rogue elleni mérkőzés után történt. Most már tudjuk, hogy a kibékülés remekül ment és a vb-győzelemig meg sem álltak.

Ezt a történetet aztán Deft (már a DK színeiben) is megerősítette egy streamje során. Nevetve mesélte el, ő hogyan élte meg a történteket. A heves szóváltás végén Pyosik azt mondta, nem tud együtt játszani ezzel a „buggal" és kiviharzott a teremből. Egy kicsivel később visszatért, felkapott egy cigarettát, és nyomdafestéket nem tűrő jelzővel illette ismét BeryLt, majd távozott. A támogatót nehéz lehet kizökkenteni a nyugalmából, mert annyit válaszolt, hogy „piszkálhatsz nyugodtan, de úgyis el fogom mondani a meglátásaimat."

A dzsungeles körülbelül 10 perccel később jelent meg ismét, miután kicsit lehiggadt. Bocsánatot kért és elismerte, hogy átlépett egy határt. Ugyanígy tett BeryL is, majd később már együtt, jó hangulatban távoztak. Ez is megmutatja, hogy minden közösségben vannak súrlódások és néha komolynak tűnő konfliktusok. Akkor is, ha a csapatnak jól megy, ezt bizonyítja a DRX esete is. Szerencsére csak a pillanat hevében mondtak átgondolatlan sértéseket, és meg tudták beszélni, ami után ez nem hatott negatívan a teljesítményükre. Deft egyébként megjegyezte, mióta sikerrel vették az akadályokat, sokkal szívesebben oszt meg ilyen háttérinformációkat, hogy min is mentek keresztül.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted sikeres lesz Pyosik Amerikában?