Visszatér mindenki kedvenc csaló edzője, HUNDEN!

Visszatér mindenki kedvenc csaló edzője, HUNDEN!

Hurrá, HUNDEN visszatérhet! HUNDEN visszatérhet?

Hol is kezdjem a mesémet? Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy korosodó dán CS:GO-játékos, aki sosem volt jókor jó helyen, nem tudott kitörni a tucatjátékosok közül, így inkább pályát váltott és edző lett. Új szerepében úgy tűnt megállja a helyét, hiszen, lehet hogy a fejesek kiosztásában nem ő volt az ász, de fejben ott volt, jó meglátásai és okos taktikai húzásai voltak. Úgy tűnt újabb értékes edzővel gazdagodott a profi CS:GO-mezőny, egészen addig, amíg emberünk lába alatt el nem kezdett repedni a jég.

Persze, hogy HUNDENről van szó, a dán ex-játékosról és edzőről, aki 2020 és 2022 között inkább botrányaival, mintsem eredményeivel vívott ki magának hírnevet. Ő is a coach buggal lebukott edzők között volt és meg is kapta érte a büntetését, két évnyi eltiltást a versenyektől. Már ez sem volt piskóta, hiszen próbálta magával rántani akkori társait, hazudott és csalt, de a nagyja  még csak ezután jött. Akkoriban a Heroic edzője volt, ám hamar véget ért aktív pályafutása a csapatnál, amikor kiderült, hogy a csapathoz tartozó belsős információkat, stratégiákat, taktikákat oszthatott meg más alakulatokkal, konkrétan az Astralis ötösével.

2021 augusztus 19-án ezért is megkapta büntetését, újabb eltiltást, ami 2023 nyaráig tartott volna... Nem véletlen a feltételes mód, hiszen a háttérben hosszú hónapok óta tartó jogi csatározások után az ESIC a mai napon felmentette HUNDENt. Sajnos az ügy részleteit nem tették közé, döntésüket is alig indokolták, csupán annyit közöltek, hogy a vizsgálatnak vége, HUNDEN visszatérhet.

De vajon visszatér? Kötve hisszük! Még ha ő maga újra részese is szeretne lenni a profi CS:GO-nak, ugyan ki és miért alkalmazná őt? Többszöri csalás, évekre nyúló pereskedés és volt társainak besározása után, aligha lesz keresnivalója a profik között.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!