Fortnite: Hatalmas Rick and Morty együttműködés jöhet a Chapter 4-el

Fortnite: Hatalmas Rick and Morty együttműködés jöhet a Chapter 4-el

Készen állnátok egy mindent elsöprő kollaborációra? 

A Fortnite folyamatosan nagyszerű együttműködésekkel lep meg bennünket, így általában már nem is csodálkozunk egy újabb crossover kiszivárogtatásakor. A közkedvelt Rick and Morty sorozattal is történt már két kollaboráció, melyek során a szereplők mint kozmetikai elemek kerültek be a Battle Royale-ba, és váltak megvásárolhatóvá.

A napokban egy eddig nem látott Rick and Morty Loading Screen szivárgott ki, melyről sokan azt gondolják, hogy köze lehet a mai Chapter 4 kezdetét megidéző eseményhez.

A képen az látható, ahogy a karakterek elárasztják a Battle Royale szigetét. Ez nem lenne különös, ha az előző együttműködések során jött volna ki, de külön nem szokott loading screen érkezni, mindenféle különösebb ok nélkül. Mivel a sorozat is nagyban a dimenziók közötti utazással foglalkozik, és a Chapter 4-nek is a dimenziók összemosódása állhat a középpontjában, egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy valami nagy dolog van készülőben – mondjuk valamiféle megszerezhető Rick and Morty tárgy a szigeten.

Már nem kell sokat várnunk, és kiderül, hogy mi az igazság.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Örülnétek egy nagy Rick and Morty együttműködésnek?

  • 40 %
  • 60 %